Camping Gorges du Tarn

De Gorges du Tarn een schitterende rivierkloof in het zuiden van Frankrijk. De kloof wordt gekenmerkt door hoge rotsachtige kliffen en groene bomen, waar de rivier de Tarn doorheen loopt. Je kunt er heerlijk wandelen, kanoën en zwemmen. Ontdek hier 10 mooie campings bij de Gorges du Tarn.

Alle camping bij de Gorges du Tarn

1. Camping Les Bords du Tarn ★★★

Prachtige charme camping met zwembad aan de oever van de rivier de Tarn in de Aveyron. Camping Les Bords du Tarn heeft mooie bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant. Verder is er een volleybalveld, speeltuin en animatie.

Bekijk Camping Les Bords du Tarn

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

2. Camping Les Cerisiers ★★

Kleinschalige natuurcamping aan een rivier gelegen in het hart van de Gorges du Tarn. Je kunt er kampeerplaatsen, stacaravans en kampeerhutten te huur. Camping Les Cerisiers beschikt over een speeltuin, recreatieruimte en twee grote privéstranden aan de rivier.

Bekijk Camping Les Cerisiers

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

3. Camping Le Peyrelade ★★★★

Charme camping in de Gorges du Tarn aan de oever van een rivier in de Aveyron. Een prima plek om te vissen, te zwemmen en kanotochten op de rivier te maken. Verder is er een zwembad, peuterbad, sportveld en campingwinkel. Op Camping Le Peyrelade kun je kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans huren.

Bekijk Camping Le Peyrelade

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings of Boek Direct

4. Camping Saint-Pal ★★★

Familiecamping gelegen aan de oevers van de rivier de Tarn met een prachtig privéstrand. Camping Saint-Pal beschikt over een zwembad, voetbalveld, beachvolleybalveld, snackbar en animatie in et hoogseizoen. Je kunt er kampeerplaatsen en stacaravans huren.

Bekijk Camping Saint-Pal

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

5. Camping La Belle Etoile ★★★

Rustige camping gelegen aan de oevers van de rivier de Tarn. Zet je tent, caravan of camper neer op één van de grote staanplaatsen en geniet van het mooie uitzicht. Het is ook mogelijk om een stacaravan te huren. Camping La Belle Etoile heeft een jeu de boulesbaan, speeltuin, restaurant en in de zomer worden er activiteiten georganiseerd.

Bekijk Camping La Belle Etoile

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings

6. Camping Huttopia Gorges du Tarn ★★★

Gezinscamping gelegen in een bos, pal aan de oevers van de rivier de Tarn. De kampeerplekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Verder is het mogelijk om te verblijven in een safaritent, lodgetent en houten chalet. Op Camping Huttopia Gorges du Tarn vind je een zwembad, jeu de boulesbaan, speeltuin, snackbar en in de zomer kun je genieten van gezellige thema-avonden.

Bekijk Camping Huttopia Gorges du Tarn

7. Camping Saint-Martin ★★★

Middelgrote camping op slechts 4 kilometer van Millau en bevindt zich vlakbij de Gorges du Tarn. Camping Saint-Martin beschikt over een buitenzwembad, snackbar en leuke thema-avonden georganiseerd door het animatieteam. Naast kampeerplaatsen kun je ook overnachten in een stacaravan of chalet.

Bekijk Camping Saint-Martin

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

8. Camping La Blaquière ★★★

Gezellige familiecamping direct aan een rivier in de natuur van de Gorges du Tarn. Je kunt er kampeerplaatsen, lodgetenten, stacaravans en coco sweet tenten huren. Camping La Blaquière beschikt over een volleybalveld, speeltuin, snackbar en er zijn elke ochtend verse broodjes beschikbaar.

Bekijk Camping La Blaquière

Prijzen en beschikbaarheid: Direct boeken

9. Camping Les Prades ★★★★

Gemoedelijke familiecamping gelegen aan een riviertje aan de voet van de Gorges du Tarn. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Daarnaast zijn er lodgetenten, coco sweet tenten en stacaravans te huur. Camping Les Prades beschikt over een verwarmd zwembad met glijbaan, tennisbaan, volleybalveld en speeltuin.

Bekijk Camping Les Prades

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

10. Camping Moulin de la Galinière ★★

Rustige riviercamping aan de poorten van de Gorges du Tarn en midden in de natuur van de Aveyron. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen veelal op een schaduwrijke plek tussen de bomen. Er zijn ook een tiental plaatsen aan het water te boeken. Camping Moulin de la Galinière heeft een jeu de boulesbaan, speeltuintje en snackbar.

Bekijk Camping Moulin de la Galinière

Prijzen en beschikbaarheid: Direct boeken

Lees ook: