10x Kamperen op een kleinschalige familiecamping

Geniet van een kleinschalige camping met leuke activiteiten en faciliteiten voor het hele gezin. Ontdek hier 10 kleine campings voor families.

Bekijk hier alle kleine familiecamping in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Le Varlen ★★★

Heerlijke familiecamping gelegen aan de kust in het departement Côtes-d’Armor. Vanaf de camping loop je zo naar het strand. Op Camping Le Varlen worden leuke activiteiten georganiseerd en er is een fijn restaurant.

Meer informatie

2. Camping Moulin de Chaules ★★★

Gezellige gezinscamping gelegen in de bossen van de Auvergne. Camping Moulin de Chaules ligt aan een klein beekje waar de kinderen kunnen zwemmen en spelen. De camping organiseert allerlei activiteiten en er is een fijn zwembad.

Meer informatie

3. Camping La Ferme De Clareau ★★★

Gezellige boerderijcamping bij het stadje La Motte-Chalancon in het departement Drôme in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Camping La Ferme De Clareau bevindt zich midden tussen de groene heuvels van de Drôme Provençale. Er is een animatieprogramma voor de kinderen verzorgd en zijn er veel thema avonden en spelletjesavonden voor alle leeftijden.

Meer informatie

4. Morvan Rustique ★★★

Morvan Rustique is een kleinschalig en uniek vakantiedomein. Vrij gelegen in de ongerepte natuur van de Morvan in het groene hart van de Bourgogne. Het is bij ons een paradijsje voor de natuurliefhebber, wandelaar, wielrenner en ATB-er en gezinnen die voor quality-time gaan! Er is een kinderboerderij, paardjes en ezels. Gezellige vakantiehuizen, stoere lodge tenten en kampeerplaats met privé-sanitair.

Meer informatie

5. Camping Saint Gabriel ★★★

Kleine familiecamping bij het stadje Tarascon in het departement Bouches-du-Rhône in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Camping Saint Gabriel beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad en er zijn meerdere speeltoestellen. Daarnaast is er een gezellig restaurant met een uitgebreide menukaart waar je heerlijk kunt eten.

Meer informatie

6. Camping Huttopia Millau ★★★

Camping Huttopia Millau is een prachtige natuurcamping gelegen op slechts 900 meter van Millau en tussen de rivieren de Tarn en de Dourbie. De camping verhuurt kano’s en kajakken waarmee je de rivieren kunt verkennen en er worden allerlei leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Meer informatie

7. Camping Le Petit Lion Des Tourbières ★★★

Kleine natuurcamping gelegen in de groene bossen van de Dordogne. Camping Le Petit Lion Des Tourbières heeft een fijn zwembad, een kinderboerderij en sportterrein. Er wordt een leuke animatieprogramma georganiseerd.

Meer informatie

8. Camping & gîtes En Campagne ★★★

Ruimte, rust en frisse lucht! Camping & gîtes En Campagne is een kleine, charmante familiecamping in Charente-Limousine waar je heerlijk kunt genieten van het Franse platteland. In de buurt is verrassend veel te zien en te doen voor jong en oud.

Meer informatie

9. Camping Saint Pierre De Rousieux ★★★★

Charmante familiecamping met een zwembad in de Tarn in de regio Occitanië. Op Camping Saint Pierre De Rousieux is genoeg te doen. Zo kan je heerlijk zwemmen in het grote verwarmde zwembad en het kinderbad. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de pony’s van de camping te verzorgen en er een ritje op te rijden, ervaren of onervaren iedereen kan mee.

Meer informatie

10. La Belle St-Fli

350 km onder Parijs, ligt ons kinderparadijs in de Auvergne. Dans, zwem, klim en klauter, samen opzoek naar de kabouter. ’s Avonds marshmallows boven het vuur, dan heerlijk dromen over morgen… weer een nieuw avontuur. The place to be, vakantie vieren op La Belle St-Fli.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Lees ook: