10x Kamperen op een camping met een fraaie ligging in Frankrijk

Geniet van de het buitenleven, de gezelligheid en het lekkere weer op een fraai gelegen camping in Frankrijk! Bekijk hier 10 fraai gelegen campings.

Bekijk hier alle fraai gelegen campings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping La Grande Tortue ★★★★

Fijne familiecamping in de groene velden van de Loir-et-Cher, gelegen aan de oever van de rivier Le Beuvron en Loire. Camping La Grande Tortue beschikt over een zwemparadijs met glijbanen, een kleuterbad en een waterspeeltuin. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

2. Camping Le Paradis ★★★★★

Heerlijke familiecamping gelegen in de groene heuvels en bossen van de Dordogne. Camping Le Paradis heeft een mooi zwembad en je kunt er genieten van een spa en restaurant. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

3. Camping D’herbelon ★★★

Kleine familiecamping met zwembad in de Isère gelegen in de bergen aan het meer de Monteynard-Avignonet. Camping D’herbelon in de Auvergne-Rhône-Alpes beschikt over ruime kampeerplaatsen en leuk ingerichte stacaravans. 

Meer informatie

4. Camping-Village Le Floride & L’embouchure ★★★★★

Grote familiecamping met aquapark gelegen aan zee in de buurt van het stadje Le Barcarès in het departement Pyrénées-Orientales in de regio Occitanië. Camping-Village Le Floride & L’embouchure beschikt over staanplaatsen, stacaravans, chalets en huisjes met een jacuzzi.

Meer informatie

5. Camping L’Ardèchois ★★★★★

Gezellige familiecamping gelegen in de bergen van de Ardèche. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en kanoën op de rivier La Glueyre. Camping L’Ardèchois beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad, waarvandaan je een panoramisch uitzicht op de omgeving hebt. Geniet van de snackbar, het restaurant en de sportvelden.

Meer informatie

6. Castel La Forge de Sainte-Marie ★★★★★

Gezellige familiecamping gelegen in de groene bossen en velden van de Champagnestreek. In de buurt kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals sporttoernooien, knutselworskhops en muziekavonden. Op Castel La Forge de Sainte-Marie kun je genieten van een heerlijk zwembad.

Meer informatie

7. Camping Beau Rivage

Wij van Beau Rivage, aan de voet van de Cevennen, gaan er van uit dat er deze zomer weer volop gekampeerd kan worden en daarom… Ben je nog op zoek naar een fijne plek onder de zon? Bij ons vind je naast gezelligheid en aardige mensen ook een fijn zwembad, een avontuurlijke rivier waarin dammetjes gebouwd kunnen worden, dobberen op het water, vissen en waarin zelfs goud te vinden is! Ons restaurant maakt heerlijke pizza’s, we hebben een leuke speeltuin en grappige animatie. Er zijn hier volop fiets- en wandel mogelijkheden en in de omgeving, mooie grotten, slenteren over gezellige marktjes en door leuke dorpjes, klimparken, de zee op redelijke afstand. Kortom er is genoeg te doen en te ontdekken voor iedereen. Daarnaast geven we in de periode van 1 tot 17 juli (2021) 20 procent korting op een kampeerplaats! Je bent van harte welkom!

Meer informatie

8. Goute La Vie ★★

Gezellige natuurcamping in de Ain, gevestigd op het terrein van een oude houtzagerij. Goute La Vie biedt een wijds uitzicht en ruime staanplaatsen.

Meer informatie

9. Camping Saint Disdille ★★★

Grote familiecamping in de Haute-Savoie met een eigen strand aan het meer Léman van Genève en vlakbij de thermen van Thonon-les-Bains in de Franse Alpen. Camping Saint Disdille ligt in een bos en heeft ruime afgebakende, schaduwrijke kampeerplaatsen en volledig ingerichte huuraccommodaties zoals stacaravans en tenten. 

Meer informatie

10. Au Bois Joli

Welkom bij het gezellige vakantieplekje Au Bois Joli in de Bourgogne. Wie heeft er straks geen zin om samen met de kids op pad te gaan? De zinnen verzetten, heerlijk er tussenuit, je hoofd leegmaken. Alles achter je laten en nieuwe energie vinden. Wij bieden u een Coronaveilig verblijf en we verwelkomen je graag in de Bourgogne!

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog