10x Kamperen op een natuurcamping in Frankrijk

Op een natuurcamping kun je genieten van de rust en prachtige omgeving van Frankrijk. Bekijk hier 10 groene natuurcampings in Frankrijk.

Bekijk hier alle natuurcampings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Goute la Vie ★★

Gezellige natuurcamping met zwembad in de Ain, gevestigd op het terrein van een oude houtzagerij. Camping Goute la Vie biedt een wijds uitzicht en ruime staanplaatsen.

Meer informatie

2. Juliette Tentvakanties

Juliette biedt kleine “natuurlijke” campings aan in Frankrijk, waarop er voor de kinderen ook altijd veel te doen is. Een kampeervakantie voor het hele gezin.

Meer informatie

3. Morvan Rustique ★★★

Morvan Rustique is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein. Vrij gelegen in de ongerepte natuur van de Morvan in het groene hart van de Bourgogne. Ons concept met kinderboerderij en speeltoestellen is gericht op jonge gezinnen. Gezellige vakantiehuizen, stoere lodge tenten en kampeerplaats alle met privé-sanitair.

Meer informatie

4. Camping La Champagne

Een heerlijk rustige kleine camping, geklasseerd als Aire Naturelle, met de grootste plekken van de regio, direct aan de kraakheldere Dordogne, en midden in prachtige ongerepte natuur. Camping La Champagne is echt een plek waar je helemaal tot rust komt.

Meer informatie

5. Castelwood ★★★★

Heerlijk kleinschalig vakantiedomein met houten chalets en een heerlijk zwembad gelegen in het hart van het bos van Biron, in de Dordogne. Castelwood is voor rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. Geniet hier met zijn tweetjes of met het gezin van de rust en de stilte!

Meer informatie

6. Au Bois Joli ★★★★

De winter is nog lang… maar het voorjaar lonkt… Wie heeft er straks geen zin om op pad te gaan? De zinnen verzetten, heerlijk er tussenuit, je hoofd leegmaken. Alles achter je laten en nieuwe energie vinden. Op Au Bois Joli bieden wij u een Coronaveilig verblijf en we verwelkomen u graag in de Bourgogne!

Meer informatie

7. Camping L’Ombrage (Ardèche) ★★★

Familiecamping in de Ardèche tussen Ruoms en Vallon-Pont-d’Arc op 2 kilometer van een rivier in de Rhône-Alpes. De kampeerplaatsen van Camping L’Ombrage liggen verspreid over het 7 hectare grote kampeerterrein.

Meer informatie

8. Camping Le Mas De Rome ★★

Kleine en rustige natuurcamping aan een rivier gelegen in een bos in de Gard in Zuid-Frankrijk. Camping Le Mas De Rome beschikt over stacaravans en kampeerplaatsen voor tenten, caravans, en campers.

Meer informatie

9. Camping Le Prieuré ★★★

Kleine, gezellige natuurcamping midden in de bergen in het zuiden van de Provence. Camping Le Prieuré ligt aan de voet van het natuurpark du Mercantour. Het is een oude boerderij die omgebouwd werd tot restaurant met enkele bungalows en staanplaatsen

Meer informatie

10. Camping La Grande Plage ★★★

Gezinscamping in Bretagne met directe toegang tot het strand van Goudoul in de Finistère. Camping La Grande Plage beschikt over een verwarmd waterpark voor groot en klein.

Meer informatie

Lees ook: