10x kamperen op een kleinschalige camping in Frankrijk

Kamperen op een kleine camping in Frankrijk is heerlijk voor kampeerders die op zoek zijn naar rust, natuur en ruimte. In heel Frankrijk zijn kleine campings op de mooiste plekjes gevestigd. Geniet van een fijne kleine camping midden in de natuur. Ontdek hier onze selectie van de 10 leukste kleinschalige campings.

Bekijk hier alle kleine campings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping La Champagne

Een heerlijk rustige kleine camping, geklasseerd als Aire Naturelle, met de grootste plekken van de regio, direct aan de kraakheldere Dordogne, en midden in prachtige ongerepte natuur. La Champagne is echt een plek waar je helemaal tot rust komt.

Meer informatie

2. Camping & Gites En Campagne

Ruimte, rust en frisse lucht! Camping & Gîtes En Campagne ligt in de Charente-Limousine, een schitterende omgeving met bossen, velden en bergen. Het is een kleine, charmante familiecamping waar je heerlijk kunt genieten van het Franse platteland.

Meer informatie

3. La Belle St-Fli

La Belle St-Fli, Waar het een paradijs is voor kinderen. Terwijl papa en mama nagenieten van het driegangen menu, spelen de kinderen in het Chateau d’efants of smullen van de marshmallows boven het vuur. Genieten van de kleuren van de zonsondergang in de Auvergne. Als toetje een prachtige sterrenhemel met het geluid van de krekels op de achtergrond.

Meer informatie

4. Camping Le Muret ★★★

Heerlijke kleine camping gelegen aan een rivier en een meertje in de Aveyron. In het meertje kun je heerlijk zwemmen en op Camping Le Muret vind je een restaurant. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

5. Camping L’Offrerie ★★★★

Kleine familiecamping gelegen in de groene heuvels van de Dordogne. Camping L’Offrerie beschikt over een heerlijk zwembad, een restaurant en een kinderboerderij. Je kunt er van alles ondernemen zoals boogschieten.

Meer informatie

6. Flower Camping La Rouillère ★★★

Kleine familiecamping gelegen op het schiereiland St Tropez, op 10 minuten van het strand. Camping La Rouillère heeft een heerlijk zwembad en een restaurant waar gezamenlijke diners worden georganiseerd.

Meer informatie

7. Camping Mer Sable Soleil ★★★

Heerlijke camping gelegen op nog geen 50 meter van een prachtig zandstrand aan de Middellandse Zee. Camping Mer Sable Soleil heeft een uitgebreid animatieprogramma en er is een restaurant en midgetgolfbaan.

Meer informatie

8. Camping La Vignasse ★★★

Gezellige kleine camping vind je bij het stadje Berrias-et-Casteljau in het departement Ardèche in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Camping La Vignasse ligt midden in het bos en direct aan een rivier.

Meer informatie

9. Camping de La Fontaine ★★★

Kleine familiecamping gelegen in Bretagne. Camping de La Fontaine heeft een binnen- en een buitenzwembad en is daardoor zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Meer informatie

10. Camping Au Pré De L’etang ★★

Kleine camping aan de Vendée kust gelegen aan een meer in de regio Nouvelle-Aquitaine. Camping Au Pré De L’etang in de Vendée beschikt over coco sweets, kampeerplaatsen en stacaravans.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Lees ook: