10x kamperen op een kleinschalige camping met safaritenten

Geniet van een comfortabel verblijf op een leuke camping met safaritenten. Bekijk hier onze selectie van de 10 fijnste campings met een safaritent in Frankrijk.

Bekijk hier alle campings met safaritenten

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Le Soleil Des Bastides ★★★

Kleine familiecamping gelegen in de groene bossen van de Tarn. Camping Le Soleil Des Bastides heeft een heerlijk zwembad en een mooi restaurant met zonnig terras, waar je een hapje kunt eten.

Meer informatie

2. Camping du Bas Meygnaud ★★

Dordogne: rust, ruimte, privacy, natuur, alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie in onze safaritenten, aan de rand van Camping du Bas Meygnaud met zon en een prachtig uitzicht of onder de bomen. Kleinschalig, kindvriendelijk en Green Key Label!

Meer informatie

3. Vallée de Lignac ★★★

We zijn er allemaal echt aan toe, een ontspannen vakantie op het Franse platteland in Midden-Frankrijk. Genieten van de rust, de ruimte en de gezelligheid van een kleine charme camping. Op Vallée de Lignaco heb je prachtig uitzicht over de vallei vanaf je comfortabele safaritent!

Meer informatie

4. Camping La Chauderie ★★★

Schitterende familiecamping in wandelparadijs de Puy-de-Dôme. Op Camping La Chauderie vind je een aantal luxe safaritenten gelegen aan het water. Jong en oud speelt in de rivier of onder de waterval. In juni verblijf je 3 weken voor de prijs van 2 (geldt ook voor kampeerplaatsen). Gezellig terras voor een ijsje en een hapje en drankje. Ook zijn er broodjes af te halen. Zwemmeer en dorp op loopafstand.

Meer informatie

5. Camping La Tuque ★★★

Op deze ‘Glamping’ camping aan de zuidkant van de Vallée du Lot, staan verschillende safaritenten. Maatje M voor kleine families. Maat L voor gezinnen met 5 personen en de Grand Luxe tenten met privé sanitair, geschikt voor 6 personen. Deze tenten staan op de mooiste plekken van Camping La Tuque. Je kunt kiezen uit een zonnige plek, schaduw of een beetje van allebei. De tenten zijn compleet ingericht met op het terras een loungebank waar u heerlijk kunt chillen. En het mooiste is: het staat allemaal voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is genieten.

Meer informatie

6. Morvan Rustique ★★★

Morvan Rustique is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein. Vrij gelegen in de ongerepte natuur van de Morvan in het groene hart van de Bourgogne. Ons concept met kinderboerderij en speeltoestellen is gericht op jonge gezinnen. Gezellige vakantiehuizen, stoere lodge- en safaritenten en kampeerplaats alle met privé-sanitair.

Meer informatie

7. Camping La Champagne

“Een heerlijk rustige kleine camping, geklasseerd als Aire Naturelle, met de grootste plekken van de regio, direct aan de kraakheldere Dordogne, en midden in prachtige ongerepte natuur. La Champagne is echt een plek waar je helemaal tot rust komt.”

Meer informatie

8. Camping Pré Fixe ★★★★

Glamping-liefhebbers opgelet, onze lodges zijn voor jou gemaakt! Een zonsopgang boven de Pyreneeën, een dutje in de schaduw van de bomen, een familieontbijtje op je eigen terras, zoveel authentieke geneugten om van te genieten op Camping Pré Fixe!

Meer informatie

9. Au Bois Joli ★★★★

De winter is nog lang… maar het voorjaar lonkt… Wie heeft er straks geen zin om op pad te gaan? De zinnen verzetten, heerlijk er tussenuit, je hoofd leegmaken. Alles achter je laten en nieuwe energie vinden. Op Au Bois Joli bieden u een Coronaveilig verblijf en we verwelkomen u graag in de Bourgogne!

Meer informatie

10. La Belle st-fli

Op 820 km van Utrecht ligt in het Midden van Frankrijk het mooie La Belle St-Fli. Op 4 hectare staan 7 luxe safaritenten met uniek sanitair. Elke safaritent is volledig ingericht in eigen thema. Kom genieten van het heerlijke eten het wijden uitzicht en goed gezelschap!

Meer informatie

Lees ook: