10x Kamperen op een camping in Noord-Frankrijk

Noord-Frankrijk is een fijne regio waar je kunt genieten van stadjes, natuur en stranden. Bekijk hier een selectie van 10 leuke campings in Noord-Frankrijk.

Bekijk hier alle campings in Noord-Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Les Bouleaux ★★★★

Gezellige familiecamping gelegen in het hart van de Thur-Vallei aan de voet van de Vogezen. In de omgeving van Camping Les Bouleaux kun je prachtig wandelen door de bergen. Je vindt er een zwembad en restaurant.

Meer informatie

drone

2. Camping de la Moselle ★★

Gezellige familiecamping gelegen aan de rivier de Moezel, aan de voet van een middeleeuws dorpje. Op Camping de la Moselle kun je er genieten van een restaurant, winkeltje en zwembad. Bij de rivier kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen.

Meer informatie

3. RCN Port l’Epine ★★★

De camping is verkozen tot een van de vijftig mooiste campings in Frankrijk. De kleinschalige, persoonlijke gezinscamping RCN Port l’Epine in Trélévern heeft een speciale ligging op een landtong aan de Bretonse kust, met direct uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Meer informatie

4. Castel Domaine De La Bien-Assise ★★★★★

Grote familiecamping gelegen in de Hauts-de-France en vlakbij de mooie Côte d’Opale. Bij de kust kun je prachtig wandelen. Op de camping Domaine De La Bien-Assise vind je een speeltuin, restaurant en zwembad.

Meer informatie

5. Yelloh! Village Domaine de Drancourt ★★★★★

Heerlijke kasteelcamping gelegen in Somme, vlakbij de Baie de Somme. Yelloh! Village Domaine de Drancourt beschikt over een groot zwembad met terras en bar. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Meer informatie

6. Camping La Ferme Du Bord De Mer ★★

Middelgrote camping in het departement Manche aan zee in Normandië. Camping La Ferme Du Bord De Mer heeft een eigen bar met kruidenier waar je brood kan bestellen, kan ontbijten en een bakje koffie en een ijsje kan halen.

Meer informatie

7. Camping Le Lac de la Liez ★★★★★

Vijfsterren camping gelegen in de Haute Marne aan de oever van het meer van Liez. Camping Le Lac de la Liez heeft een fijn zwembad en er zijn drie pony’s waar de kinderen ritjes mee kunnen maken. De kids club organiseert leuke evenementen en ook voor de ouders is er genoeg te doen.

Meer informatie

8. Château du Gandspette

Bosrijke kasteelcamping gelegen op een groot landgoed in Nord-Pas-de-Calais. Château du Gandspette heeft twee grote zwembaden en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals sporttoernooien en muziekavonden.

Meer informatie

9. Camping des Sources (Côte d’Or) ★★★

Heerlijke fietscamping in de Bourgogne op een bebost en schaduwrijk kampeerterrein tussen de wijngaarden in de Côte d’Or. Camping des Sources is ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door hagen en ander gewas.

Meer informatie

10. Château Des Tilleuls ★★★

Gezellige familiecamping gelegen in de groene velden van het departement Somme. Château Des Tilleuls heeft een fijn zwembad, midgetgolfbaan en snackbar met recreatieruimte. Er worden dansavonden en muziekavonden georganiseerd.

Meer informatie

Lees ook:

Terug naar het: Camping Frankrijk blog