10x vakantie langs de Franse kust

Kamperen op een camping in Frankrijk aan zee staat garant voor een heerlijke strandvakantie. Frankrijk heeft bijna 5000 km aan kustlijn met de Atlantische Oceaan in het westen en de Middellandse Zee in het zuiden. De zee biedt zowel verkoeling als een plek waar je kunt vissen en verschillende soorten (wild)watersporten kunt beoefenen. Zo kun je gaan surfen op de Atlantische Oceaan, een bootje huren en genieten van het zonnetje, en een kano huren en een mooie tocht maken. Maar ook voor een ontspannen vakantie ben je op een camping aan zee op het goede adres. Rust lekker uit op je strandbedje met parasol en geniet van een heerlijk koud drankje. Bekijk hier onze selectie van 10 mooie campings in Frankrijk aan zee.

Bekijk hier alle campings in Frankrijk aan zee

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Sea Green – Camping Erreka – Pyrénées-Atlantiques (Atlantische Oceaan)

Fijne familiecamping gelegen aan de Atlantische kust in de Pyrénées-Atlantiques. Camping Erreka heeft een panoramisch uitzicht en je vindt er een heerlijk zwembad. Op de camping worden leuke activiteiten georganiseerd en er is een fijn restaurant.

Meer informatie

2. Camping Rives Des Corbières – Aude (Middellandse Zee)

Gezellige familiecamping gelegen aan de Middellandse Zee in het departement Aude. Camping Rives Des Corbières ligt tussen de stranden van het meer Étang de Leucate en de Middellandse Zee. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, een restaurant en een speelhal.

Meer informatie

3. Camping La Borderie – Charente-Maritime (Atlantische Oceaan)

Gezellige familiecamping gelegen bij de stranden van de Charente-Maritime, waar je heerlijk kunt zwemmen en allerlei watersporten kunt beoefenen. Camping La Borderie beschikt over een lekker zwembad en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals diners en muziekavonden.

Meer informatie

4. Camping Le Lagon D’argeles – Pyrénées-Orientales (Middellandse Zee)

Gezellige familiecamping gelegen aan de Middellandse Zee, bij het heerlijke badplaatsje Argelès-sur-Mer. Camping Le Lagon D’argeles beschikt over een zwembad en kunstmatig meer met strand. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en er is een gezellig restaurant.

Meer informatie

5. Camping La Tour Des Prises Ile De Ré – Charente-Maritime (Atlantische Oceaan)

Gezellige familiecamping gelegen op het mooie eiland île de Ré, waar je kunt genieten van stranden en mooie natuur. Camping La Tour Des Prises Ile De Ré heeft een fijn zwembad en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

6. Camping Au Paradis Des Campeurs – Var (Middelandse Zee)

Fijne familiecamping gelegen aan de heerlijke stranden van de Var. Camping Au Paradis Des Campeurs ligt tussen leuke badplaatsen zoals Fréjus, Sainte-Maxime en Saint-Tropez. Op de camping kun je genieten van een restaurant, sportterein en leuke speeltuin.

Meer informatie

7. Domaine la Yole Wine Resort – Hérault (Middellandse Zee)

Kom en geniet van jullie 5-sterrenvakantie aan de Middellandse Zeekust bij Domaine La Yole Wine Resort & Spa, gelegen op slechts 500 meter van de zee in Valras Plage!

Meer informatie

8. Slow Village Breizh Légendes – Bretagne (Atlantische Oceaan)

Fijne en rustige camping met direct toegang tot het strand, gelegen in de Finistère in Bretagne. Slow Village Breizh Légendes staat in het teken van rust en natuur en je kunt er deelnemen aan yogasessies en leuke kookcursussen. In de omgeving geniet je van fijne stranden en mooie natuur.

Meer informatie

9. Camping La Capricieuse – Normandië (Atlantische Oceaan)

Luxe familiecamping met aquapark gelegen aan de stranden van de Normandische kust in Noord-Frankrijk. Op Camping La Capricieuse zijn er sportvelden, een restaurant en animatieprogramma. Vanaf de camping loop je direct naar de uitgestrekte zandstranden van Normandië.

Meer informatie

10. Camping La Forêt – Pas-de-Calais (Opaalkust)

Sfeervolle camping gelegen op 1 kilometer van het strand van de beroemde badplaats Le Touquet-Paris-Plage. Je kunt er genieten van de mooie natuur en fijne stranden. Camping La Forêt beschikt over een speeltuin en recreatieruimte.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog