10x Kamperen op een camping aan een Frans meer

In Frankrijk kun je oneindig veel grote en kleine meren vinden, waar je kunt zwemmen, vissen en kanoën. Bekijk hier onze selectie van de 10 fijnste campings aan een meer in Frankrijk.

Bekijk hier alle campings aan een meer

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Du Lac De Thésauque ★★★

Gezellige familiecamping gelegen in de Haute-Garonne aan de oevers van een meer. Camping Du Lac De Thésauque beschikt over een heerlijk zwembad en meerdere speeltuinen. Daarnaast vind je er een restaurant en midgetgolfbaan.

Meer informatie

2. Camping Club Lac Du Salagou ★★★★

Gezellige familiecamping gelegen op nog geen 500 meter van een meer in Hérault. Camping Club Lac Du Salagou heeft een heerlijk zwembad en er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd.

Meer informatie

3. Camping de Coulvée ★★★

Natuurcamping vlakbij een groot attractiepark Le Puy du Fou in de Maine-et-Loire en aan de oever van een meer. Camping de Coulvée heeft een heerlijk strand en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

4. Camping Les 2 Lacs ★★★

Familiecamping op een kampeerterrein van 22 hectare met twee meren in de Lot-et-Garonne in de Aquitaine. Camping Les 2 Lacs is een paradijs voor iedereen die van zwemmen en vissen houdt in een natuurlijke omgeving.

Meer informatie

5. Camping Au Bocage du Lac ★★★★

Gezellige familiecamping gelegen aan de oever van een meer waar je allemaal watersporten kunt beoefenen. Camping Au Bocage du Lac in Bretagne heeft een zwemparadijs met glijbanen, een kinderboerderij en een restaurant.

Meer informatie

6. Camping Au Pré Du Lac ★★

Gezellige familiecamping gelegen aan de zuidelijke oever van het Meer van Laffrey in de Rhône-Alpes. Camping Au Pré Du Lac heeft een privéstrand en een heerlijk restaurant met terras, waar je een hapje kunt eten.

Meer informatie

7. Castel du Château de Poinsouze ★★★★

Echte gezinscamping gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving op een 15e eeuws landgoed met kasteel in de Limousin. Op het mooie meer bij Camping du Château de Poinsouze kunt u naast kanovaren en waterfietsen, ook rustig vissen.

Meer informatie

8. Domaine Des Messires ★★★★

Camping midden in de natuur van de Vogezen. Domaine Des Messires ligt aan het einde van een klein weggetje omringt door bossen en weilanden aan de oevers van een meer van vijf hectares. Met een beetje geluk, kunt u bevers spotten tijdens een avondwandeling langs het water.

Meer informatie

9. Camping Le Lac Aux Oiseaux ★★★

Charmante camping gelegen in de Aveyron, aan de oever van een mooi meertje. Camping Le Lac Aux Oiseaux heeft een fijn zwembad en je kunt er allerlei sportieve activiteiten ondernemen zoals boom klimmen en kanoën.

Meer informatie

10. Camping Saint Disdille ★★★

Fijne familiecamping gelegen in de Haute-Savoie aan het meer van Genève of ook wel Lac Léman. Je kunt er allerlei watersporten beoefenen en lekker zwemmen. Camping Saint Disdille heeft een zwembad, kidsclub en restaurant.

Meer informatie

Lees ook: