Kamperen in de Alpes-de-Haute-Provence

De Alpes-de-Haute-Provence is een heerlijke kampeerbestemming in het zuidoosten van Frankrijk. Je kunt er genieten van eindeloze lavendelvelden, pittoreske dorpjes, helderblauwe rivieren en groene bergen. Ontdek hier 10 mooie campings in de Alpes-de-Haute-Provence.

Bekijk hier alle campings in de Alpes-de-Haute-Provence

1. Camping Les Prairies ★★★

Gezellige familiecamping in de Haute Provence gelegen aan de oevers van de rivier La Blanche. Overnacht in je eigen kampeermiddel of huur een accommodatie. Camping Les Prairies heeft een zwembad, een speeltuin en snackbar.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct Boeken

2. Camping Saint Clair ★★★

Mooie familiecamping in het hart van de Verdon en op 2 km van het Meer van Sainte-Croix. Het kampeerterrein wordt begrensd door twee kleine riviertjes en ligt bij het dorp Moustiers-Sainte-Marie. Camping Tikayan Le Saint Clair heeft kampeerplaatsen, stacaravans en chalets te huur. In de zomer is de kinderclub geopend en kun je snacks halen bij de snackbar.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct Boeken

3. Camping Terra Verdon ★★★★

Grote familiecamping gelegen tussen de bergen van de Provence. Camping Terra Verdon heeft twee buienbaden, twee peuterbaden, een sportterrein, volleybalveld en restaurant. Huur een kampeerplaats of overnacht in een stacaravan, safaritent of chalet.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping, Allcamps, Vacanceselect, Suncamp, LuxCamp, ACSI Eurocampings of Boek Direct

4. Camping River ★★★

Kleine, rustige natuurcamping aan een rivier in de Alpes-de-Haute-Provence. Er zijn zowel tenten als vouwwagens, caravans en campers welkom. Daarnaast kun je een stacaravan huren. Camping River beschikt over een klein zwembad, restaurant, campingwinkeltje, bar en terras aan de rivier.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Direct Boeken

5. Camping Sunelia L’Hippocampe ★★★★★

Grote gezinscamping met zwemparadijs en prachtige ligging aan de rivier de Durance. Er zijn kampeerplaatsen, stacaravans, safaritenten, bungalowtenten en chalets te huur. Sunêlia L’Hippocampe heeft meerdere zwembaden, waterglijbanen, een voetbalveld, tennisbaan, sauna, restaurant en Nederlandse animatie.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps, LuxCamp, Vacanceselect of Boek Direct

6. Camping La Beaume ★★★★

Familiecamping aan een beekje, gelegen bij de Gorges du Verdon. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen op een rustig terrein. Het is ook mogelijk om een safaritent, stacaravan, chalet of tipi-tent te huren. Camping La Beaume heeft een zwembad, sportveld, jeu de boulesbaan, speeltuin, restaurant en broodjesservice.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings of Boek Direct

7. Camping Le Fontarache ★★★

Gemoedelijke familiecamping in de bergen bij het stadje Barcelonnette. Camping Le Fontarache beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad. Ook is er een leuke bar en snackbar waar je eten en drankjes kunt halen en is er een tennisbaan aanwezig. Er zijn staanplaatsen, stacaravans en chalets te huur.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct Boeken

8. Camping Sites et Paysages Au Tylo Soleil ★★★

Middelgrote camping aan een stromend beekje. Camping Sites et Paysages Au Tylo Soleil heeft een zwembad, peuterbad, restaurant, tennisbaan en animatie voor jong en oud. Ga kamperen of huur een lodgetent, stacaravan of chalet.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct Boeken

9. Camping Lou Pibou ★★★

Familiecamping gelegen aan het mooie Lac de Serre Poncon. Camping Lou Pibou beschikt over een lekker zwembad en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt er speeltuinen en sportvelden vinden. Er is een restaurant waar je een lekker hapje kunt eten.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct Boeken

10. Camping Le Haut Verdon ★★★★

Gezinscamping gelegen aan de oevers van een rivier de Verdon. Ga kamperen met je camper, caravan of tent. Het is ook mogelijk om een bungalow, chalet of stacaravan te huren. Camping Le Haut Verdon beschikt over een zwembad, peuterbad, tennisbaan, sportveld, snackbar en campingwinkeltje.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Lees ook: