Kamperen in de Hautes-Pyrénées

De Hautes-Pyrénées is een departement in de Franse Pyreneeën in de regio Occitanië. Het landschap van de streek kenmerkt zich door hoge bergtoppen, indrukwekkende watervallen, helderblauwe gletsjermeren, en bergriviertjes. Ontdek hier 10 mooie campings in de Hautes-Pyrénées

Bekijk hier alle campings in de Hautes-Pyrénées

1. Camping Pyrenevasion ★★★★

Natuurcamping zowel in de winter als in de zomer geopend. Camping Pyrenevasion heeft kampeerplaatsen voor traditioneel kamperen als mobilhomes, chalets, gîtes en appartement voor als u van iets meer luxe houdt. Er is een binnen- en buitenzwembad, tafeltennistafel en jeu-de-boulesbaan. Je kunt versgemaakte pizza’s en andere snacks halen bij de snackbar.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

2. Camping du Lac ★★★★

In een zeer rustige omgeving bij een azuurblauw meer in het Nationaal Park van de Pyreneeën ligt Camping du Lac. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim, waarvan sommige vrij uitzicht hebben op het water. Neem tijdens je vakantie een verfrissende duik in het zwembad, haal een maaltijd af bij de snackbar of ontdek de prachtige omgeving.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & ACSI Eurocampings

3. Camping Le Monlôo ★★★★

Middelgrote gezinscamping met zwemparadijs met fantastisch uitzicht op de hoge toppen van de Pyreneeën. Camping Le Monlôo heeft een basketbalveld, snackbar en fietsverhuur. De kampeerplaatsen liggen verspreid op een hellend kampeerterrein en zijn afgebakend. Je kunt ook overnachten in een chalet of stacaravan.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Booking.com of Boek Direct

4. Camping Azun Nature ★★★

Natuurcamping in het hart van de Hautes-Pyrénées op 865 meter hoogte. Geniet van het prachtige uitzicht dat u heeft vanaf het kampeerterrein. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een verblijf boeken in een van de chalets of de gîtes op Camping Azun Nature. Er is een speeltuin , tafeltennistafel, jeu de boulesbanen, volleybalterrein, badminton en een voetbalveld.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings of Boek Direct

5. Camping La Vacance Pène Blanche ★★★★★

Wellnesscamping in de buurt van een meer en een skigebied. Geniet in de zomer van het zwemparadijs in de buitenlucht en in de winter van de warme thermaal baden, sauna’s en hottubs. Op Camping La Vacance Pène Blanche kun je kampeerplaatsen en stacaravans huren.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com of Boek Direct

6. Camping A l’Ombre des Tilleuls ★★★

Groene camping gelegen tussen de grotten van Bétharram en Lourdes. Naast kamperen kunt u ook overnachten in een mobihome, gîte of een ingerichte tent. Camping A l’Ombre des Tilleuls beschikt over een zwembad, sportterrein en restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

7. Camping d’Arrouach ★★★★

Rustige en kleine camping aan de voet van de Pyreneeën. Camping d’Arrouach beschikt over een jeu de boulesbaan, tafeltennis en een speeltuin voor kinderen met een schommel, glijbaan en andere leuke speeltoestellen. Huur een kampeerplaats, stacaravan, coco sweet tent of een bijzondere dome.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

8. Camping Le Hounta ★★★

Rustige camping in de Lumière-vallei, niet ver van de grens met Spanje. Naast kamperen kun je ook verblijven in een stacaravan of chalet. Camping Le Hounta beschikt over een jeu de boulesbaan, tafeltennis, tafelvoetbal en een speeltuin voor de kinderen. Op 1 km kun je een beautycenter met thermale baden en een gemeentezwembad vinden.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

9. Camping Deth Potz ★★

Kleine camping in het hart van de Pyreneeën met een exceptioneel uitzicht. Naast traditioneel kamperen kun je ook overnachten in een van de comfortabele mobilhomes. Camping Deth Potz heeft een voetbalveld, volleybalveld, zwembad, speeltuin en kinderboerderij.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

10. Camping Sites et Paysages La Forêt ★★★

Rustige camping aan de rand van het bedevaartsplaatsje Lourdes. Camping Sites et Paysages La Forêt heeft een zwembad met peuterbad, voetbalveld, kinderboerderij, animatie en restaurant. Huur een kampeerplaats, houten huisje, stacaravan, lodge of stacaravan.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping of Boek Direct

Lees ook: