Kamperen in de Isère (Franse Alpen)

De Isère is een prachtig departement in de regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk. De streek maakt deel uit van de Franse Alpen en kent een grote verscheidenheid aan landschappen, bruisende steden, mooie bergen, en groene natuurparken. Het gebied is dus zeer geschikt voor natuurliefhebbers, maar ook voor gezinnen met kinderen. Ontdek hier 10 mooie campings in de Isère.

Bekijk alle campings in de Isère

1. Camping Le Balcon de Chartreuse ★★★

Gezellige camping met terrassen die uitkijken over de bergen van de Chartreuse. Naast traditioneel kamperen is het ook mogelijk om een chalet, pipowagen of stacaravan te huren. Camping Le Balcon de Chartreuse beschikt over een verwarmd buitenzwembad, jeu de boulesbaan, sportveld, restaurant en er worden muziekavonden georganiseerd.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Campings.com of Boek Direct

2. RCN Belledonne ★★★★

Familiecamping in het Nationaal Park des Écrins en met uitzicht op de Alpe d’Huez. Op RCN Belledonne kun je twee verwarmde zwembaden, een sauna, volleybalveld, snackbar, campingwinkel en een Nederlandssprekend recreatieteam. Huur een kampeerplaats, comfortabele mobil home of sfeervolle safaritent.

Bekijk de camping

3. Camping Le Coin Tranquille ★★★★

Heerlijke familiecamping gelegen in de groene heuvels. Op Camping Le Coin Tranquille kun je kamperen, maar ook accommodaties huren zoals safaritenten, chalets en stacaravans. Verder is er een buitenzwembad, zwembad met schuifdak, leuke speeltuin, sportveld, restaurant en campingwinkeltje.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, Villatent, Allcamps, ANWB Camping, ACSI Eurocampings, LuxCamp of Boek Direct

4. Camping De Martinière ★★★

Mooie natuurcamping in de bergen van de Franse Alpen. Je kunt er bungalowtenten, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en stacaravans huren. Camping De Martinière heeft een zwembad voor wat verkoeling, speeltuin en restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

5. Camping Les 7 Laux ★★★

Gastvrije camping met een prachtig uitzicht gelegen in de bergen. Camping Les 7 Laux heeft een zwembad, speeltuin en een gezellig restaurant. Je kunt er kampeerplaatsen, chalets en stacaravans huren. De camping is zowel in de zomer als in de winter geopend.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

6. Camping Détente et Clapotis ★★★★

Rustige camping gelegen aan een helderblauw meer. Totale ontspanning vindt u in het overdekte en verwarmde zwembad. In de zomermaanden kunnen kinderen terecht bij de Kids Club. Verder heeft Camping Détente et Clapoti een gezellig restaurant met terras. Huur een kampeerplaats, lodgetent of houten chalet.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

7. Camping Le Champ du Moulin ★★★

Kleine camping in de vallei van Vénéon bij Les Deux Alpes op loopafstand van een skipiste. De kampeerplaatsen zijn afgescheiden door natuurlijke groei waaronder bomen, rotsen en gewassen. Er zijn verschillende huuraccommodaties te huur zoals stacaravans, houten chalets en appartementen. Camping Le Champ du Moulin heeft een sauna, speeltuin, jeu de boulesbaan en tafeltennistafels.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

8. Camping Lac du Marandan ★★★

Gezinscamping gelegen in een bebost en groen park van 22 hectare en bij een zwemmeertje. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en geschikt voor tenten, caravans en campers. Daarnaast verhuurt Camping Lac du Marandan ook woonwagens, ingerichte tenten en mobilhomes. Geregeld wordt er leuk entertainment georganiseerd zoals karaoke, concerten en dansavonden.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

9. Camping Belle Roche ★★★

Kalme camping met zwembad aan de voet van de Col de la Croix Haute. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over het glooiende kampeerterrein. Daarnaast kun je op Camping Belle Roche lodgetenten, Pods, glampingtenten en stacaravans huren. Er is een bar met restaurant waar u een hapje kunt eten als u zelf geen zin heeft om te koken.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

10. Camping Au Valbonheur ★★★

Prachtige natuurcamping aan een meer en beekje bij een natuurgebied in de Franse Alpen. Camping Au Valbonheur ligt in de bergen, pal aan een meer waar heerlijk kunt zwemmen of varen. Op de camping kun je kamperen en verschillende accommodaties huren, zoals lodgetenten, trekkershutten, stacaravans en glampingtenten.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Lees ook: