10x Kamperen in de bergen midden in de natuur

Kamperen op een camping in de bergen staat garant voor een fijne natuurvakantie. Zowel in de zomer als in de winter bieden de bergen van Zuid-Frankrijk genoeg leuke activiteiten. Lees hier een selectie van 10 mooie natuurcampings in de bergen van Frankrijk!

Bekijk hier alle natuurcampings in de bergen

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Pradelongue ★★★★

Gezellige familiecamping gelegen in het dal in de Haute-Garonne tussen de hoge bergen in de Midi-Pyrénées. Camping Pradelongue heeft een heerlijk zwembad en je hebt er een waanzinnig uitzicht op de omgeving.

Meer informatie

2. Camping Plein Sud ★★★★

Kleine gezellige camping in de Ardèche gelegen tussen de bergen met een prachtig uitzicht op de Monts d’Ardèche. Camping Plein Sud organiseert een leuk animatieprogramma, een zwembad en een boerderijtje.

Meer informatie

3. Camping Saint-James Les Pins ★★★

Actieve camping gelegen in een pijnbomenbos aan een rivier in een groene en natuurlijke omgeving in de Hautes-Alpes in de Provence. Camping Saint-James Les Pins heeft een natuurlijk zwembad, sportterrein en jeu-de-boulesbaan.

Meer informatie

4. Camping Sites et Paysages De Martinière ★★★

Fijne charmecamping gelegen bij een typische Kartuizerboederij in het hart van het natuurreservaat in de Alpen. Camping Sites et Paysages De Martinière organiseert veel leuke activiteiten, zoals geocaching en er is een groot zwembad.

Meer informatie

5. Camping Le Hounta ★★★

Rustige familiecamping gelegen in de groene Lumière-vallei in de Hautes-Pyrénées. Camping Le Hounta heeft een lekker zwembad en wordt omringd door bergen.

Meer informatie

6. Camping Les Cerisiers ★★

Kleinschalige natuurcamping aan een rivier gelegen in het hart van de Gorges du Tarn in de Aveyron. Camping Les Cerisiers beschikt over een privé strand aan de Tarn en schaduwrijke staanplaatsen.

Meer informatie

7. Camping Soleil du Pibeste ★★★★

Heerlijke natuurcamping gelegen in de buurt van de bedevaartplaats Lourdes in een nationaal park in de Hautes-Pyrénées. Op Camping Soleil du Pibeste worden leuke activiteiten georganiseerd en er is een zwembad en spa.

Meer informatie

8. Camping Sites et Paysages Les Prairies ★★★

Gezellige familiecamping in de Haute Provence gelegen aan de oevers van de rivier La Blanche op een hoogte van zo’n 1100 meter. Camping Sites et Paysages Les Prairies heeft een fijn zwembad, een speeltuin en een BBQ-plaats.

Meer informatie

9. Rioclar ★★★

De door de Ubaye omzoomde Camping Rioclar vind je nabij Barcelonnette en op 15 minuten afstand van het meer Serre-Ponçon. Rioclar is een charmante gezinscamping in de Alpes-de-Haute-Provence met zwembad en activiteiten. De camping ligt bij het Nationaal Park Mercantour en biedt natuur, ontdekking, sport en ontspanning.

Meer informatie

10. Camping La Turelure ★★★

prachtige familiecamping gelegen aan een rivier in de Ardèche. Camping La Turelure is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, want er is animatie, een mooi zwembad en een riviertje waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Lees ook: