Kamperen op het Franse platteland!

Wil je genieten van de rust, natuur en de ruimte? Dan is kamperen op een camping gelegen op het platteland in Frankrijk zeker iets voor jou! Maak prachtige wandelingen, fietstochten en bekijk de prachtige natuur die het Franse platteland te bieden heeft.

Bekijk alle campings op het Franse platteland

Meer inspiratie: camping Frankrijk blogs

1. Camping Au Bois Joli – Yonne

Sites & Paysages Camping Au Bois Joli is een rustige charme camping met zwembad in het departement Yonne in het hart van de Bourgogne. De camping ligt midden in de natuur, met fraaie uitzichten en een weldadige rust om u heen.

Meer informatie

2. Camping La Chatonnière – Dordogne

De kleinschalige camping La Chatonnière in de Dordogne ligt aan een riviertje met een eigen zandstrandje en op loopafstand van Jumilhac-le Grand.

Meer informatie

3. Castel Camping Le Petit Trianon – Vienne

De 4-sterren Camping Le Petit Trianon in Ingrandes-sur-Vienne is een rustige camping met zwembad op het terrein van kasteel Le Petit Trianon de Saint Ustre in de Poitou-Charentes. De camping ligt middenin de natuur dichtbij la Tourraine (noorden van Potou) in het hart van het platteland.

Meer informatie

4. Camping Domaine de L’Orangerie de Lanniron – Finistère

De luxe 5-sterren Camping Domaine de L’Orangerie de Lanniron in Quimper ligt aan de oever van de Odet in de Finistère in Bretagne. Een prachtige camping met golfbaan, waterpark, tennisbaan en nog veel meer.

Meer informatie 

5. Camping Domaine des Ormes – Lot-et-Garonne

Camping Domaine des Ormes is een gezellige familiecamping met zwembad in Bretagne. De kasteelcamping ligt op op een uitgestrekt landgoed met een kasteel uit de 16e eeuw. Naast het bestaande aquapark is er ook een overdekt zwemparadijs met golfslagbad met stroomversnellingen en een waterglijbaan. Meer informatie

6. Camping Domaine du Château de Drancourt – Somme

De 5-sterren Camping Domaine du Château de Drancourt in Saint-Valery-sur-Somme is een rustige kasteelcamping met zwembad in Somme in de regio Picardië aan de Baie de Somme. De luxe camping is perfect voor gezinnen met jonge kinderen.

Meer informatie

7. Domaine De L’oiselière – Vendée

Camping Domaine de l’oiselière is een milieuvriendelijke 4-sterren camping in de Vendée in de Pays de la Loire. De kindvriendelijke camping heeft een zwembad, volleybalveld en tafeltennistafel. Meer informatie

8. Domaine La Paille Basse – Lot

De luxe 5-sterren camping Domaine La Paille Basse heeft een  met zwembad en restaurant en  is gelegen in de Lot, in een middeleeuws stadje, dat omringt wordt door 3 boerderijen.

Meer informatie

9. L’Orangerie Beauregard – Indre-et-Loire

L’Orangerie de Beauregard is een fijne kasteelcamping met zwembad en restaurant gelegen op een groot landgoed met bossen en velden in het hart van de Loire Vallei in het departement Indre-et-Loire. Meer informatie

10. Domaine de la Faurie – Lot

Camping Domaine de la Faurie in Séniergues is een mooie natuurcamping met zwembad met prachtige uitzichten op de omliggende velden en bossen, gelegen in de buurt van Sarlat in de Lot. Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Lees ook: