10x Kamperen op een prachtig gelegen natuurcamping in Frankrijk

Kamperen in de natuur op een echte natuurcamping is populair onder zowel de jonge als de ervaren natuurkampeerders. Begeef je midden in de natuur en geniet van de rust en het buiten zijn. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. De natuurcampings beschikken over alle benodigde faciliteiten, mooi gelegen kampeerplekken en unieke verhuuraccommodaties zoals trekkershutten of luxe blokhutten. Bekijk hier onze selectie van 10 prachtig gelegen natuurcampings in Frankrijk.

Bekijk hier alle natuurcampings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Les Castors – Drôme

Groene natuurcamping met uitzicht op de bergen in de Drôme. Je kunt er heerlijk wandelen in het Parc Naturel Régional des Baronnies Provençales. Op camping Les Castors kun je genieten van een zwembad en restaurant.

Meer informatie

2. Camping la Drobie – Ardèche

Gezellige familiecamping gelegen in de groene bergen van het Parc Naturel Régional des Monts d’Ardèche. Camping la Drobie ligt aan een rivier en in de omgeving kun je heerlijk wandelen.

Meer informatie

3. Camping d’Orphéo Negro – Dordogne

Mooie natuurcamping gelegen aan een klein meer in de groene bossen van de Dordogne. Bij het meer kun je lekker zwemmen of kanoën. Op Camping d’Orphéo Negro kun je genieten van een zwembad en fijn restaurant.

Meer informatie

4. Camping Du Sabot – Haute-Loire

Kleine natuurcamping, gelegen in de groene bossen en heuvels van de Haute-Loire, bij de rivier de Lignon du Velay. Camping Du Sabot bevindt zich midden in de natuur en er worden kleinschalige activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

5. Camping La Plage Blanche – Jura

Camping Huttopia La Plage Blanche in Ounans is een rustige camping in het noorden van Jura gelegen aan de rivier La Loue in de Franche-Comté. Ideaal gelegen tussen de mooiste bezienswaardigheden en perfect om te vliegvissen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn ruim en groen. Meer informatie

6. Camping des Drouilhèdes – Cevennen

Gezellige en goede verzorgde camping mooie plekken en schoon sanitair. De kleinschalige Camping des Drouilhèdes in de Cevennen ligt in een prachtig natuurgebied aan rivier de rivier de Cèze. Hier kun je lekker tot rust komen!

Meer informatie

7. Camping Le Domaine Vert – Corrèze

Camping le Domaine Vert is geschikt voor de (volwassen) RUSTZOEKER. Geniet van de ruimte, de rust en de natuur midden in de Corrèze op een bijzondere plek! Meer informatie

8. Camping Moulin de Serre – Puy-de-Dôme

Heerlijke camping in de Puy de Dôme om even heerlijk bij te komen. Camping Moulin de Serre heeft een familiale sfeer, ruime plekken, een kids club, zwembad en leuk entertainment voor alle leeftijden.

Meer informatie

9. Camping La Tuque – Lot

Camping La Tuque in Bélay is een sfeervolle en ruim opgezette natuurcamping van Nederlandse eigenaren met zwembad in de Lot ten zuiden van de Dordogne. Op het kampeerterrein vindt u kampeerplaatsen, bungalowtenten, chalets en mobilhomes. Meer informatie

10. Camping La Bucherie – Dordogne

Camping la Bucherie is misschien wel het best bewaarde geheim van de Dordogne. Midden in de natuur waar uw kind naar hartenlust kan ravotten en u samen met uw partner kunt genieten van rust, ruimte, een glaasje wijn, een mooi boek of gewoon van elkaar. Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog