5x Kamperen op een rustige adults only of 50-plus camping

Geniet van rust en ruimte op een aangename camping in Frankrijk, waar je andere 50-plussers en koppels kunt ontmoeten. Bekijk hier vijf fijne 50-plus en adults only campings.

Bekijk hier alle 50-plus campings in Frankrijk

Bekijk hier alle adults-only campings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Château De Lacomté ★★★★

Rustige adults only camping met zwembad tussen de Lot en de Dordogne, in het hart van het Regionale Natuurpark van de Causses du Quercy. Rond het zwembad van Château De Lacomté staan ligstoelen en parasols, waar je heerlijk kunt ontspannen, en er is een goed restaurant.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com & ANWB Camping

Bekijk campingwebsite

2. Camping La Roussie ★★

Kleine boerderijcamping met zwembad in de Dordogne. Er is een campingwinkeltje waar graanproducten en noten van de boerderij te koop zijn. Camping La Roussie beschikt over kampeerplaatsen, chalets, stacaravans en gîtes. Het is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, rustzoekers en voor een heerlijke fiets- en wandelvakantie.

Bekijk campingwebsite

3. Camping Le Rochat Belle-Isle ★★★

Middelgrote camping aan een recreatiemeertje in de Indre, gelegen op twee uur onder Parijs. Er is een gemeentelijk zwembad met golfslagbad en in de buurt vind je verschillende bezienswaardigheden. In de omgeving van Camping Le Rochat Belle-Isle kun je heerlijk fietsen en wandelen.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI & Booking.com

Bekijk campingwebsite

4. Camping A La Ferme Des Epinettes ★★

Kleine boerencamping aan een rivier in de Isère. De camping beschikt over volledig ingerichte chalets en kampeerplaatsen. Op Camping A La Ferme Des Epinettes vind je een heerlijke jacuzzi en in de omgeving kun je leuke uitjes ondernemen, zoals het kasteel Moidière bezoeken en een koetsrit maken.

Bekijk campingwebsite

5. Ternélia Les Résidences d’Armor ★★★

Heerlijk vakantiepark met binnenzwembad gelegen op het strand in Douarnenez in Bretagne. Douarnenez heeft een vissershaven en in de restaurants in de buurt kun je dan ook heerlijke verse vis eten. Het rustige Ternélia Les Résidences d’Armor is vooral geschikt voor echtparen en ouderen.

Bekijk website

Bekijk ook:

Terug naar het: Camping Frankrijk blog