Boerderijcampings in Frankrijk

Wordt één met de natuur en geniet van de groene en rustige omgeving op het Franse platteland. Bekijk 5 fijne boerderijcampings in Frankrijk.

Alle boerencampings in Frankrijk

Domaine des Lilas

Zijn jouw kinderen gek van pony’s en andere boerderijdieren? Dan is deze kleine en charmante familiecamping met zwembad in de Puy de Dôme wat voor jou. Verblijf op Domaine des Lilas met je eigen tent, safaritent of in een chambres d’hôtes. ’s Morgens mogen de kinderen helpen de dieren voeren en ze kunnen de hele dag de pony’s verzorgen.

Bekijk Domaine des Lilas

Boerderijcamping in het Loiredal

Op het platteland in het Loiredal vind je een rustige boerderijcamping met zwembad en visvijver. Op Camping Ferme Pédagogique De Prunay zijn kleine boerderijdieren aanwezig die je mag knuffelen en voeren. In juli & augustus is er een bar-restaurant geopend, waar je terecht kunt voor een verkoelend drankje en eenvoudige maaltijden.

Bekijk Camping Ferme Pédagogique de Prunay

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Boerderijcamping in de Dordogne

Op Camping La Ferme de Perdigat in de Dordogne bevind je je midden in de natuur. De camping ligt aan een rivier in de Vézère-vallei en heeft schapen, kippen, ezels en konijnen. Er is een uitnodigend restaurant dat smakelijke Franse specialiteiten serveert.

Bekijk Camping La Ferme de Perdigat

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Boerderijcamping in Bretagne

La Ferme De Penquelen is een boerderijcamping bij het stadje Scaër in de Finistère. Het is een biologische melkveeboerderij met koeien, varkens, schapen, kippen, ezels en konijnen. Je kunt een ritje maken op een ezel en er worden gezellige crêpe middagen georganiseerd.

Bekijk La Ferme De Penquelen

Kleine camping in de Lot

Le Château Des Termes is een kleine kasteelcamping met een zwembad en miniboerderij in de Lot. De camping ligt in een mooi bos in een rustige omgeving. Kinderen kunnen eieren rapen in het kippenhok en op 2 km van het kasteel kun je een kanotocht over de Dordogne maken.

Bekijk Le Château Des Termes

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Lees ook: