Campings aan een meer

Een camping aan een meer biedt de perfecte combinatie van rust en avontuur. Geniet van zwem- en watersportplezier of maak een prachtige wandeling in de omgeving. Bekijk 5 campings aan een meer in Frankrijk.

Alle campings aan een meer

Camping Rioclar ★★★

Camping Rioclar is een fraai gelegen camping, die wordt begrensd door twee rivieren en het meer van Rioclar. Je kunt er genieten van een verwarmd zwembad met peuterbad in een beschermde natuurlijke omgeving en allerlei sportieve activiteiten beoefen, zoals wandelen, fietsen en wildwatersporten.

Bekijk Camping Rioclar

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping aan het meer van Annecy

Op Camping La Nublière kampeer je direct aan het meer van Annecy. De camping heeft een eigen strand en ligweide en biedt een schitterend uitzicht over de Franse Alpen. Op het meer kun je allerlei watersporten beoefenen, zoals zeilen, waterfietsen en kanoën.

Bekijk Camping La Nublière

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Kleine camping in de Limousin

In de heuvels van de Limousin, aan het meer van Jonas, ligt deze groene familiecamping in Ambazac. Camping L’Ecrin Nature beschikt over 62 plaatsen en heeft een fijn zwembad en een speeltuin voor de kinderen.

Bekijk Camping L’Ecrin Nature

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping aan een meer in de Sarthe

Camping Château de Chanteloup is een luxe kasteelcamping met zwembad en sfeervol restaurant, gelegen bij een meer in het hart van de Sarthe. De kampeerplaatsen liggen in een bos met open plekken en bieden uitzicht op het kasteel.

Bekijk Camping Château de Chanteloup

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping aan een meer in de Limousin

Camping du Lac de St-Pardoux is een familiecamping gelegen aan een meer in de Limousin. Je kunt er genieten van een zandstrand en een ligweide aan het meer. Ook worden er in de zomermaanden leuke activiteiten georganiseerd, zoals yoga en aquagym.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Bekijk Camping du Lac de St-Pardoux

Lees ook: