5x kamperen op een camping aan een meer in Frankrijk

Kamperen aan een meer is ontzettend leuk en biedt vele leuke activiteiten. Hou je van waterpret, maar vind je de kust toch net iets te druk? Beleef dan een onvergetelijke vakantie op een camping in Frankrijk een meer met zandstrand en verken het water per kano of huur een bootje. Leer een nieuwe watersport of ontdek het onderwaterleven met je snorkel. Bekijk hier onze selectie van 5 campings gelegen aan meer prachtig meer in Frankrijk.

Bekijk hier alle campings aan een meer

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping La Chapelle Saint Claude – Meer van Annecy (Haute-Savoie)

Mooie familiecamping gelegen aan het meer van Annecy en in de bergen van de Haute-Savoie. Camping La Chapelle Saint Claude beschikt over een heerlijk veld bij het meer, waar je kunt zonnen en zwemmen.

Meer informatie

2. Sandaya Sanguinet Plage – Les Landes

Luxe 5 sterren camping gelegen aan het Bassin van Arcachon in Landes, vlakbij de Atlantische kust. Sandaya Sanguinet Plage beschikt over een mooi waterpark en er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud.

Meer informatie

3. Campéole Baie De La Chapelle – Hautes-Alpes

Kleine familiecamping gelegen aan de oever van het prachtige Lac de Serre-Ponçon. Campéole Baie De La Chapelle bied je een panoramisch uitzicht over het meer. Daarnaast kun je er genieten van een midgetgolfbaan, sportvelden, een speeltuin en een lekker restaurant.

Meer informatie

4. Camping La Régate – Ariège

Kleine gezellige camping gelegen aan de oevers van het meer Montbel. Camping La Régate wordt omringd door de groene bergen van de Pyreneeën waar je kunt wandelen, fietsen en paardrijden. De camping beschikt over een zwembad en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden.

Meer informatie

5. Camping de Fréaudour – Haute-Vienne

Gezellige familiecamping gelegen aan het Lac de Saint-Pardoux in de Haute Vienne. Camping de Fréaudour wordt omringd door groene heuvels waar je heerlijk kunt wandelen. De camping beschikt over een zwembad en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog