Kamperen aan het Meer van Genève

Het Meer van Genève (Frans: Lac Léman) is een populaire kampeerbestemming in Frankrijk. Je kunt er allerlei watersporten beoefenen en overal langs de oever vind je mooie haventjes en gezellige stadjes. Ontdek hier 5 mooie campings aan of vlakbij het meer van Genève.

Campings rond het Meer van Gèneve

1. Camping La Renouillere ★★

Rustige, met bos omringde kleine tweesterrencamping op slechts 200 meter van het meer van Genève. Camping La Renouillere beschikt over kampeerplaatsen, lodgetenten en stacaravans. Er is een jeu de boulesbaan, fitnessplaats, tafeltennistafel en speeltuin voor kinderen.

Bekijk Camping La Renouillere

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

2. Camping Saint Disdille ★★★

Familiecamping direct aan het meer van Genève. Camping Saint Disdille heeft een tennisbaan, sportterrein voor voet- en basketbal, volleybalveld, animatie en een restaurant waar je een lekker hapje kunt eten. Er zijn kampeerplaatsen, stacaravans en lodgetenten te huur.

Bekijk Camping Saint Disdille

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Vacanceselect, ACSI Eurocampings of Boek Direct

3. Camping de Vieille Eglise ★★★

Familiecamping gelegen op 1 km van het strand aan het meer van Genève met indrukwekkend uitzicht over de Zwitserse Lavaux. Op het met gras begroeide groene terrein staan ongeveer 100 kampeerplaatsen. Het is ook mogelijk om een stacaravan te huren. Camping de Vieille Eglise heeft een zwembad met peuterbad, minigolfbaan en speeltuin.

Bekijk Camping de Vieille Eglise

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

4. Camping du Chatelet ★★★

Ecologische camping op 5 minuten lopen van de oevers van het meer van Genève. Het kampeerterrein is 3,5 hectare groot en is rustig gelegen. Naast traditioneel kamperen zijn er ook huuraccommodaties aanwezig. Camping du Chatelet beschikt over een sportterrein, speeltuin en een broodjesservice.

Bekijk Camping du Chatelet

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

5. Camping Parc De La Dranse ★★★

Kleine camping gelegen op 250 meter van het meer van Genève. Camping Parc De La Dranse beschikt over een volleybalveld, jeu de boulesbaan speeltuin met trampoline en een snackbar. Huur een kampeerplaats of overnacht in een stavaravan.

Bekijk Camping Parc De La Dranse

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Lees ook: