Campings in de Alpes-Maritimes

Het departement Alpes-Maritimes ligt in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De streek kenmerkt zich door de luxe badplaatsen, het warme klimaat, maar ook de prachtige natuur. Bekijk hier 5 campings in de Alpes-Maritimes.

Alle campings in Alpes-Maritimes

1. Camping Les Cent Chênes ★★★★

Kleine. schaduwrijke camping gelegen tussen de zee en de bergen, niet ver van Nice. Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het zwembad. Verder is er een speeltuin, jeu de boulesbaan, pingpongtafel en er zijn verse broodjes te koop. Camping Les Cent Chênes heeft kampeerplaatsen, chalets, stacaravans en lodgetenten te huur.

Bekijk Camping Les Cent Chênes

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

2. Domaine Sainte Madeleine ★★★

Charme camping in het hart van een brede groene vallei op 360 meter hoogte. Domaine Sainte Madeleine beschikt over een zwembad, kleine speeltuin en tafeltennistafel. Elke ochtend is er vers brood en ’s avonds kun je in de maanden juli en augustus een pizza afhalen. Het is mogelijk om een kampeerplaats, chalet of vakantiehuisje te huren.

Bekijk Domaine Sainte Madeleine

3. Camping la Ferme Riola

Kleine camping gelegen tussen de olijfbomen op een terrein van vier hectare. Op Camping la Ferme Riola kun je een zwembad, volleybalveld, jeu de boulesbaan en animatie in de zomer. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom. Je kunt ook een gîte, chalet of stacaravan huren.

Bekijk Camping la Ferme Riola

4. Camping Le Prieuré ★★★

Kleine natuurcamping gelegen op een glooiend terrein, vlakbij het Nationaal park Mercantour. Camping Le Prieuré ligt bij een oude boerderij die omgebouwd werd tot restaurant met enkele bungalows en staanplaatsen. In de maanden juli en augustus is het restaurant open vanaf 8 uur s morgens voor ontbijt en ’s avonds geopend voor heerlijke gerechten die u ook kunt afhalen.

Bekijk Camping Le Prieuré

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

5. Camping Les Pinèdes ★★★★

Familiecamping op slechts 7 kilometer van de stranden aan de Côte d’Azur. De kampeerplaatsen zijn afgebakend door struiken en bomen. Liever vakantie vieren in een huisje? Huur een van de stacaravans met terras en geniet van alle gemakken van thuis. Camping Les Pinèdes beschikt over een zwembad, peuterbad, sportterrein en een gezellig restaurant.

Bekijk Camping Les Pinèdes

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Lees ook: