5x kamperen in Frankrijk tijdens de herfstvakantie

Gezellig met het hele gezin of met zijn tweetjes weg in de herfstvakantie. Samen op pad, de bossen in of aan zee. Frisse neus halen en uitwaaien. Om daarna op te warmen met een kop thee of goed glas wijn. Zie je het al voor je? Kies voor een charme camping of vakantiepark in Nederland. De herfstvakantie is een heerlijke periode om eropuit te gaan. Lekker op de fiets of wandelend de prachtige natuur in. Wil je in de herfstvakantie kamperen of genieten in een boslodge, vakantiehuisje of bungalow? Bekijk hier onze selectie voor 5 fijne campings in Frankrijk voor de herfstvakantie.

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Flower Camping Les Bouleaux – Vogezen

Heerlijke familiecamping gelegen in de groene bergen van de Vogezen in het hart van de Thur Vallei. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Op Flower Camping Les Bouleaux kun je genieten van een fijn zwembad en een restaurant met lokale gerechten.

Meer informatie

2. Camping Capfun Dune Fleurie – Picardië

Gezellige familiecamping gelegen in het departement Somme, direct aan de heerlijke stranden van Noord-Frankrijk. Camping Capfun Dune Fleurie heeft een groot zwemparadijs met glijbanen en een waterspeeltuin. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en er is een leuk restaurant.

Meer informatie

3. Camping La Ferme Du Bord De Mer – Normandië

Fijne camping direct gelegen aan de Normandische kust, waar je kunt zwemmen en allerlei watersporten kunt beoefenen. Op Camping La Ferme Du Bord De Mer vind je allerlei boerderijdieren en er is een fijn zandstrand. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

4. Camping La Ferme De La Folivraie – Normandië

Kindvriendelijke boerderijcamping gelegen in de Calvados, bij het Parc Naturel Régional des Marais du Bessin en aan de Normandische stranden. Op Camping La Ferme De La Folivraie kun je genieten van de landelijke sfeer en vind je allerlei verschillende boerderijdieren. Op de camping kun je pizza eten en er is een leuke speeltuin.

Meer informatie

5. Camping Foxycamp – Lotharingen

Kleine natuurcamping gelegen aan een meertje in de Lorraine waar je onder andere heerlijk kunt vissen. Je kunt er een lekkere bistro vinden, waar je een hapje kunt eten. Op Camping Foxycamp kun je fietsen huren. In de omgeving kun je dan ook heerlijk fietsen en wandelen.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog