Kleine campings in Frankrijk

Een kleine camping in Frankrijk is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in de natuur. Je kunt er genieten van rust, ruimte en een intiem verblijf.

Bekijk alle kleine campings

Camping Pré Fixe ★★★★

Sfeervolle charme camping met 43 plaatsen en een aantal bijzondere huuraccommodaties in de Haute-Garonne. Camping Pré Fixe heeft een zwembad en biedt uitzicht over de Pyreneeën. Je geniet er volop van rust en een prachtige, groene omgeving.

Bekijk Camping Pré Fixe

Vodatent Moulin des Jarasses

Ben je op zoek naar een rustige familievakantie in Midden-Frankrijk? Camping Moulin des Jarasses ligt in het prachtige landschap van de Creuse, in de Limousinstreek. De omgeving staat bekend om de mooie bossen, meertjes en pittoreske dorpjes. Een rustige omgeving waar je uren ongestoord kan wandelen en fietsen. De camping heeft alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne en onbezorgde vakantie.

Bekijk Moulin des Jarasses

Camping La Grangeonne ★★

Vlak bij de prachtige Gorges du Verdon en het Lac d’Esparron ligt de kleine Camping La Grangeonne. De camping heeft zowel kampeerplaatsen als diverse glampingaccommodaties. Ze worden omzoomd door het bos in een klein dal.

Bekijk Camping La Grangeonne

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Camping Le Pequelet ★★★

Kleinschalige camping aan de oevers van de Ardèche. De camping heeft een strandje bij de rivier, waar je heerlijk kunt ontspannen, zwemmen en kanoën.

Bekijk Camping Le Pequelet

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Écodomaine la Rêverie

Fraai aangelegde glamping & minicamping in de Bourgogne. Er zijn 6 kampeerplaatsen en daarnaast kun je verschillende glampingaccommodaties, zoals een tipi-tent huren. Op het domein vind je een visvijver en je kunt verse broodjes bestellen.

Bekijk Écodomaine la Rêverie

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Lees ook: