5x kamperen op een knusse charme camping in Frankrijk

Een charme camping is kamperen op de mooiste en idyllische plekken in Frankrijk op kampeerterreinen die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Op een charme camping in Frankrijk geniet je van rust, ruimte en natuur. De persoonlijke aandacht en gastvrijheid van de (Nederlandse) eigenaar zorgen ervoor dat je vakantie alle comfort heeft. In Frankrijk liggen de charmecampings op idyllische plekken, zoals in een rustig dal, tussen de wijngarden of zonnebloemen, nabij een schilderachtig Frans dorpje, kabbelende rivier of bijzonder meer. Bekijk hier 5 knusse charme campings in Frankrijk.

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. La Ferme De Penquelen (Bretagne)

Fijne boerderijcamping gelegen in de groene bossen en velden van Bretagne. Deze biologische boerderij heeft koeien, varkens, schapen, kippen en konijnen. Op camping La Ferme De Penquelen worden er Crêpe middagen georganiseerd en kun je een ritje maken op een ezel.

Meer informatie

2. Camping Iserand ★★★ (Ardèche)

Camping Iserand in Vion is een kleine camping in de Ardèche in de Rhône-Alpes gebouwd op terrassen. Geniet van de prachtige natuur, het zwembad en de zon. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn allen vlak en schaduwrijk.

Meer informatie

3. La Ferme De La Moricière (Normandië)

Prachtige boerderijcamping gelegen in het groene landschap van de Manche. Op de boerderijcamping La Ferme De La Moricière kun je genieten van velen dieren zoals kalveren, kippen, varkens en geiten. Daarnaast is er een boerderijwinkel en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

4. Camping du Schlossberg ★★★ (Elzas)

Heerlijke charme camping gelegen in de groene bergen van de Vogezen. Camping du Schlossberg ligt aan een fijn meer, waar je kunt zwemmen en allerlei watersporten kunt beoefenen.

Meer informatie

5. Campéole Saint Grégoire ★★★ (Normandië)

Charmante camping vlakbij de baai van Mont-Saint-Michel in de Manche in Normandië. Camping Campéole Saint Grégoire beschikt over een verwarmd buitenzwembad en er zijn leuke speeltuinen. In de omgeving kun je veel mooie stranden en bezienswaardigheden vinden.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog