Campings Seine-Maritime (Normandië)

Seine-Maritime is een departement in de regio Normandië aan Het Kanaal in het noordwesten van Frankrijk. De streek beschikt over charmante stadjes, een indrukwekkende kustlijn, gezellige vissersdorpen en groene natuur. Ontdek hier 5 mooie campings in de Seine-Maritime.

Campings in Seine-Maritime

1. Camping Les Garennes de la Mer ★★★

Rustige camping in Le Bourg-Dun nabij de Normandische krijtrotsen op 3 km van het strand van de Côte d’Albatre. Camping Les Garennes de la Mer verhuurt kampeerplaatsen voor tenten en caravans en mobilhomes. Er is een jeu de boulesbaan, speeltuin en tennisbaan op 100 meter waar je gratis gebruik van mag maken.

Bekijk Camping Les Garennes de la Mer

2. Camping L’Aiguille Creuse ★★★★

Kleinschalige gemoedelijke 4 sterren familiecamping gelegen tussen Étretat en Fécamp. Het overdekte en verwarmde zwembad, de tennisbaan en de jeu de boulesbaan bieden urenlang plezier aan groot en klein. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich uit kunnen leven. Camping L’Aiguille Creuse verhuurt kampeerplaatsen, stacaravans en je kunt bijzonder overnachten in een boot.

Bekijk Camping L’Aiguille Creuse

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps, LuxCamp of Boek Direct

3. Camping Les Pommiers ★★

middelgrote camping in Saint-Léonard op 6 km van de kust. Je kunt er ruime kampeerplaatsen en volledig ingerichte stacaravans huren. Camping Les Pommiers heeft een speeltuin, kinderboerderij, animatieprogramma en als je een keer geen zin hebt om te koken kun je maaltijden afhalen bij de snackbar.

Bekijk Camping Les Pommiers

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

4. Camping Huttopia les Falaises ★★

Heerlijke familiecamping in Saint-Pierre-en-Port ligt op 400 meter van het strand. Camping Huttopia les Falaises beschikt over een overdekt en buitenzwembad, jeu de boulesbaan, speeltuin, gezellig restaurantje en er worden in de zomer thema-avonden georganiseerd. Huur een staanplaats, safaritent, chalet of pipowagen.

Bekijk de camping

5. Camping Maupassant ★★★

Gemoedelijke kleine camping op zes kilometer van het strand aan het meer van Caniel.  De kampeerplaatsen zijn geschikt voor zowel tenten, caravans en campers. Er zijn ook stacaravans en gîtes te huur. Op Camping Maupassant is een speeltuin met springkasteel, recreatieruimte met biljarttafel, tafelvoetbal en verschillende gezelschapsspellen en in de zomermaanden worden er activiteiten georganiseerd.

Bekijk Camping Maupassant

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Lees ook: