Kamperen in de Lozère (Languedoc-Roussillon)

Lozère is een prachtig groen departement in het zuiden van Frankrijk. Het gebied ligt midden in het Centraal Massief en herbergt talrijke unieke en beschermde landschappen. Het is een heerlijke kampeerregio met bergen, rivierkloven, meren en watervallen. Ontdek hier 5 mooie campings in de Lozère.

Bekijk alle campings in de Lozère

1. Camping du Pont de Braye ★★★

Mooie natuurcamping aan een beekje in Chastanier. Dit kampeerterrein telt 35 ruime schaduwrijke kampeerplaatsen en er zijn ook 10 accommodaties te huur. Camping du Pont de Braye heeft een jeu-de-boulesbaan, speeltuin, snackbar en broodjesservice.

Bekijk de camping

2. Camping La Cigale de l’Allier ★★★

Rustige camping aan de rivier de Allier. Er is een verwarmd zwembad, een snackbar en speeltuin voor de kids. Op Camping La Cigale de l’Allier zijn 83 kampeerplaatsen en 23 huuraccommodaties beschikbaar.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com

3. Camping La Blaquière ★★★

Gezellige familiecamping direct aan een rivier in de natuur van de Gorges du Tarn. Je kunt er kampeerplaatsen, lodgetenten, stacaravans en coco sweet tenten huren. Camping La Blaquière beschikt over een volleybalveld, speeltuin, snackbar en er zijn elke ochtend verse broodjes beschikbaar.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct boeken

4. Camping Le Clos des Peupliers ★★★

Gezinsvriendelijke 3 sterren camping met zwembad in het centrum van de Lozère gelegen aan de rivier de Lot. Camping Le Clos des Peupliers biedt ruime en schaduwrijke plaatsen, 3 ingerichte gîtes en mobilhomes. Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het zwembad of het riviertje. s Avonds worden er thema-avonden georganiseerd en voor een snack of eenvoudige maaltijd kan je terecht in de snackbar.

Bekijk de camping

5. Camping Rondin des Bois ★★★

Kleinschalige afgelegen camping met zwembad op 800 meter van het meer Lac de Naussac. Camping Rodin des Bois verhuurt houten chalets, stacaravans en yurts (slapen in nomadententen). Er is een zwembad, volleybalveld en restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct boeken

Lees ook: