Campings in de Luberon

De Luberon is een bergmassief van 300 vierkante meter op de grens van de departementen Vaucluse en de Alpes-de-Haute-Provence. De prachtige streek herbergt pittoreske dorpjes, uitgestrekte lavendelvelden, wijngaarden, fruitbomen en mooie uitzichten. Ontdek hier 5 mooie campings in de Luberon.

Alle campings in de Luberon

1. Camping Au Tylo Soleil ★★★

Middelgrote camping aan een stromend beekje. Camping Sites et Paysages Au Tylo Soleil heeft een zwembad, peuterbad, restaurant, tennisbaan en animatie voor jong en oud. Ga kamperen of huur een lodgetent, stacaravan of chalet.

Bekijk Camping Au Tylo Soleil

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

2. Camping Le Luberon ★★★★

Rustige familiecamping met verwarmd zwembad onder de zon van de Provence. Je hebt de keuze uit groene kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties zoals chalets, mobil-homes en cabans. Camping Le Luberon heeft een speeltuin, restaurant en animatie.

Bekijk Camping Le Luberon

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

3. Camping La Coutelière ★★★★

Eco-camping aan een rivier tussen Fontaine de Vaucluse en Isle sur la Sorgue. Je kunt op Camping La Coutière kampeerplaatsen en stacaravans vinden. Voor vermaak is er een zwembad, peuterbad, speeltuin, tennisbaan, basketbalveld en pingpongtafels. Geniet van een lekkere pizza en een koud biertje bij de snackbar.

Bekijk Camping La Coutelière

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

4. Campasun Camping Les Hautes Prairies ★★★★

Gezellige familiecamping met schitterend uitzicht op de bergen. Camping Les Hautes Prairies beschikt over een zwembad met waterglijbanen, voetbalveld, speeltuin en restaurant. In het hoogseizoen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals aquagym, waterpolo en DJ-avonden. Je kunt er voor kiezen om een kampeerplaats, chalet of mobilhome te huren.

Bekijk Campasun Camping Les Hautes Prairies

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, LuxCamp & MyCamping.com

5. Camping Les Chênes Verts ★★

Kleine camping gelegen aan een meertje. Camping Les Chênes Verts biedt kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je een heerlijke pizza afhalen. In het meertje kun je zwemmen.

Bekijk Camping Les Chênes Verts

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Lees ook: