Campings in de Morvan

De Morvan is een bergachtig natuurgebied in de Bourgogne. Het landschap bestaat uit uitgestrekte bossen, groene bergen, heuvels, meren en riviertjes. Bekijk hier 5 mooie campings in de Morvan.

Alle campings in de Morvan

1. Camping d’Autun ★★★

Rustige camping gelegen aan de oevers van een rivier in de Saône-et-Loire. Bij het restaurant kun je de heerlijke streekgerechten proeven. Op Camping d’Autun is er een speeltuin voor kinderen en een recreatieruimte met televisie en tafelvoetbal. Huur een kampeerplaats, bungalowtent of stacaravan.

Bekijk Camping d’Autun

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

2. Camping et Gîtes Des Bains ★★★

Familiecamping met zwembad gelegen aan een rivier in de Nièvre (Bourgogne). Naast kamperen kun je ook een stacaravan, gîte, chalet of appartement huren. Op Camping Les Bains kun je een zwembad, volleybalveld, minigolf, speeltuin en animatie. Kom een hapje eten in het restaurant en drink een lekker drankje aan de bar.

Bekijk Camping et Gîtes Des Bains

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

3. Camping Les Genêts Du Morvan ★★★

Rustig gelegen kleine camping, midden in de natuur. Op Camping Les Genêts Du Morvan kun je staanplaatsen, chalets, stacaravans en lodgetenten huren. Er is een zwembad, jeu de boulesbaan en restaurantje.

Bekijk Camping Les Genêts Du Morvan

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

4. Hotel Camping Sur Yonne

Minicamping met Nederlandse eigenaren aan een riviertje in het heuvelachtige gebied van de Nièvre. De kampeerplekken liggen op een terrein van 2,5 hectare met enkele oude eikenbomen. Hotel Camping Sur Yonne heeft ook twee kampeerbungalows en een ingerichte tent te huur. Bij het sfeervolle restaurant kun je genieten van Bourgondische gerechten.

Bekijk Hotel Camping Sur Yonne

5. La Foret du Morvan

Zeer rustige charme camping op een voormalige boerderij met ongeveer 3 hectare bos en 6 hectare weiland. Vanaf de kampeerplekken heeft u veelal een geweldig uitzicht op het zuiden. Verder zijn er ook een aantal ingerichte tenten te huur. In het hoogseizoen worden er dagelijks activiteiten voor kinderen georganiseerd. Op Camping La Forêt du Morvan is een zwemmeer met waterglijbaan, een speeltuin, een hooizolder, een speelschuur, een spelruimte en een 12+ ruimte.

Bekijk La Foret du Morvan

Lees ook: