5x Kamperen in Noord-Frankrijk

Het noorden van Frankrijk kent een grote variatie aan regio’s en streken waar iedere vakantieganger gegarandeerd zijn plekje zal vinden. Verblijf aan de kust in Normandië of Bretagne, in de bossen van de Franse Ardennen, tussen de wijnvelden van de Champagne, of vlakbij de stad Parijs. De kustlijn leent zich perfect voor watersporters, het binnenland is perfect voor natuurzoekers en rustzoekers, terwijl de regio rondom Parijs zich goed leent voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers. Genieten van de mooie natuur, gezellige stadjes, prachtige bezienswaardigheden en ruige kustlijn van Noord-Frankrijk. Ontdek hier 5 leuke campings in deze regio.

Alle campings in Noord-Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Lac d’Orient – Champagne-Ardenne

Gezellige familiecamping gelegen aan het prachtige Lac d’Orient. Bij het meer kun je genieten van een heerlijk strand en allerlei boten huren. Camping Lac d’Orient beschikt over een heerlijk zwemparadijs en een restaurant, waar je een hapje kunt eten.

Meer informatie

2. Camping De La Plage Fermanville – Normandië

Kleine familiecamping, gelegen bij de Normandische kust in Manche. Geniet van het heerlijke strand en neem een frisse duik in het water. Op Camping De La Plage Fermanville worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een jeu de boules toernooi.

Meer informatie

3. Flower Camping La Sténiole – Vogezen

Fijne charme camping met een heerlijk zwemmeer, gelegen in de groene bossen van de hoge Vogezen, waar je een prachtig uitzicht hebt. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Flower Camping La Sténiole beschikt over een zwemparadijs met glijbaan en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

4. Camping Les Pommiers des 3 Pays – Pas-de-Calais

Kleine rustige camping met zwembad, gezamenlijke diners en thema avonden, gelegen in het natuurpark Marais d’Opale in Pas-de-Calais. Camping Les Pommiers des 3 Pays ligt op nog geen halfuur van de kust, waar je heerlijk kunt zwemmen, wandelen en fietsen.

Meer informatie

5. Camping Au Bois Joli – Bourgogne

Heerlijke charme camping gelegen in het hart van de Bourgogne, waar je mooi kunt wandelen door de groene heuvels en langs rustieke dorpjes. Op Camping Au Bois Joli kun je genieten van een heerlijk restaurant met plaatselijke gerechten en is er een zwembad, waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog