5 prachtig gelegen campings in Frankrijk

Vakantie op een van deze 5 prachtig, groen gelegen campings in Frankrijk is de ideale manier om de omgeving te ontdekken.

1. RCN la Ferme du Latois

Wist je dat de Vendée de streek met de meeste zonuren in Frankrijk is? Een ideale bestemming dus en nu zelfs met 30% korting op RCN la Ferme du Latois in de maanden mei, juni en juli!

Meer informatie

2. Les Gorges du Loup

Rustig gelegen camping in de Côte d’Azur midden in de natuur tussen de Middellandse Zee en de bergen, vlak bij de Gorges du Loup, Grasse en de zandstranden.

Meer informatie

3. Camping Marius

Knusse familiecamping in de regio Provence gelegen aan het strand van de Côte Bleue tussen Marseille en de Camargue. Je hebt direct toegang tot een fijn zandstrand!

Meer informatie

4. Moulin de Lacombe

Prachtige natuurcamping in de Corrèze aan een rivier met watermolen. Bosrijk, bloemrijk en een heerlijke groententuin waar gasten uit mogen plukken. Leuke fiets- en wandelroutes. Mooie plek!

Meer informatie

5. Les Voiles d’Anjou

Kleinschalige camping met zwembad in de Loirestreek vlak bij de Loirevallei en haar fraaie kastelen. Groene boom- en schaduwrijke plaatsen.

Meer informatie

Meer prachtig gelegen campings in Frankrijk?

Ben je benieuwd naar meer prachtig gelegen campings in Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan meer prachtig gelegen campings in Frankrijk op onze website.

Prachtig gelegen campings in Frankrijk