5x kamperen op een sfeervolle charme camping in Noord-Frankrijk

Het noorden van Frankrijk kent een grote variatie aan regio’s en streken waar iedere vakantieganger gegarandeerd zijn plekje zal vinden. Verblijf aan de kust in Normandië of Bretagne, in de bossen van de Franse Ardennen, tussen de wijnvelden van de Champagne, of vlakbij de stad Parijs. Op een charme camping in Noord-Frankrijk kun je genieten van de gemoedelijke sfeer, de ruime kampeerplaatsen en de de fijne faciliteiten. Vanaf een charme camping in Noord-Frankrijk kun je gemakkelijk de mooie omgeving gaan verkennen. Bekijk hier onze selectie van 5 sfeervolle charme campings in Noord-Frankrijk.

Bekijk hier alle charme campings in Noord-Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Domaine du Haut des Bluches (Vogezen)

Heerlijke charme camping gelegen in de bergen van de Vogezen. De camping is het gehele jaar geopend en je kunt er wandelen, fietsen en skiën. Domaine du Haut des Bluches heeft in de zomer een kidsclub en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Er is een fijne snackbar en speeltuinen.

Meer informatie

2. Domaine Du Cloitre De St Christophe (Lotharingen)

Fijne boerderijcamping gelegen bij het prachtige Parc Naturel Régional de Lorraine. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Op Domaine Du Cloitre De St Christophe kun je heerlijk paardrijden. Er ook worden pizza avonden georganiseerd.

Meer informatie

3. Camping L’Escapade (Normandië)

Fijne charme camping gelegen in de groene omgeving van de Normandië. De camping ligt aan een meer, waar je kunt vissen en zwemmen. Camping L’Escapade beschikt over een zwembad, restaurant en veel speeltuinen. In het hoogseizoen wordt er een leuk animatieprogramma georganiseerd.

Meer informatie

4. Flower Camping La Sténiole (Vogezen)

Fijne charme camping met een heerlijk zwemmeer, gelegen in de groene bossen van de hoge Vogezen, waar je een prachtig uitzicht hebt. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Flower Camping La Sténiole beschikt over een zwemparadijs met glijbaan en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

5. Camping Le Champ Neuf (Somme)

Heerlijke charme camping gelegen in de Somme, vlakbij het strand en bij de prachtige Baai van Somme. Je kunt er allerlei vogels spotten en heerlijk wandelen. Op camping Le Champ Neuf kun je genieten van een heerlijk binnenzwembad met glijbaan en een lekker restaurant.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog