Rustieke campings in Frankrijk

Geniet van rust en een landelijke sfeer op een rustieke camping in Frankrijk. Bekijk in dit blogbericht 5 campings gelegen op het Franse platteland.

Domaine De L’Oiselière ★★★★

Op Domaine De L’Oiselière kampeer je in alle rust op het platteland van de Vendée. De 4-sterrencamping ligt op minder dan een uur van het Park Puy du Fou en de stranden van de Atlantische kust, en heeft een zwembad en Ecolabel.

Bekijk Domaine De L’Oiselière

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping La Faurie ★★★★

Prachtige natuurcamping in de Lot, vlak bij het pittoreske dorpje Sarlat. Camping La Faurie beschikt over een lekker zwembad en biedt panoramische uitzichten over het landschap. De kampeerplaatsen zijn gelegen op ruime en groene plekken. 

Bekijk Camping La Faurie

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping Le Clos Du Blavet ★★★

Camping Le Clos Du Blavet is een sfeervolle camping met zwembad, gelegen aan een rivier in de Morbihan. De middelgrote camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Bekijk Camping Le Clos Du Blavet

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Moulin du Pommier

Rustiek kamperen op Camping Moulin du Pommier is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuur. Geniet van de rust, ruimte, een gemoedelijke sfeer en de prachtige omgeving op deze minicamping in Midden-Frankrijk. Bezoek Camping Moulin du Pommier en ontdek de schoonheid van rustiek kamperen!

Bekijk Moulin du Pommier

Prijzen en beschikbaarheid: Vodatent

Camping Pré Fixe ★★★★

Vergeet de stress, neem plaats in de schaduw van een boom, luister naar de natuur om je heen, je hebt een exotische plek gevonden. Rustiek kamperen in Occitanië op Camping Pré Fixe, tussen Toulouse en de Pyreneeën, ideaal om uit te rusten en te genieten van een echte vakantie.

Bekijk Camping Pré Fixe

Lees ook: