7x Kamperen op een aangename seniorencamping in Frankrijk

Een seniorencamping is speciaal gericht op senioren en hebben faciliteiten die hierop gericht zijn. Op de camping is extra aandacht voor rust, ruimte en privacy. Daarnaast is een seniorencamping van alle gemakken voorzien. Het sanitair en faciliteiten zijn speciaal aangepast zodat dat ze goed bereikbaar zijn en ook geschikt zijn voor mindervaliden. Er wordt dus extra aandacht besteed aan de behoeften van mindervaliden op een seniorencamping. Dit betekent dat niemand iets tekort komt! Kleine, rustige campings worden vaak bestempeld als seniorencamping. Vooral in het voor- en naseizoen zijn deze campings in Frankrijk populair onder ouderen. Vaak zijn de activiteiten op en rondom de camping ook speciaal gericht op senioren waardoor u kunt heerlijk kunt genieten van uw oude dag. Ga een wandeling maken over een van de mooie wandelroutes, of maak een fietstocht om de omgeving te verkennen. Bekijk hier onze selectie van 7 aangename seniorencamping in Frankrijk.

Bekijk hier alle seniorencampings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping des Drouilhèdes *** (Gard)

Camping des Drouilhèdes in Bessèges is een sfeervolle middelgrote familiecamping in de Gard aan de oevers van het riviertje de Cèze. De camping heeft 80 schaduwrijke plaatsen gelegen op een vlak terrein. Er is de mogelijkheid tot het huren van een chalet. In het voor- en naseizoen veel rust, een prima periode om te wandelen langs de vele uitgezette wandelroutes. Meer informatie

2. Camping Les Cascades *** (Dordogne)

Gezellige camping gelegen in de Dordogne, direct aan de oever van de rivier Le Céou. In de bosrijke omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Op Camping Les Cascades kunt u genieten van een zwembad en een heerlijk restaurant.

Meer informatie

3. Camping Le Clapas *** (Ardèche)

Gezellige camping gelegen aan de oever van de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes. Vanaf uw kampeerplaats heeft u directe toegang tot het strand en de rivier via een wandelpaadje. Op Camping Le Clapas worden leuke activiteiten georganiseerd zoals gezamenlijke diners en jeu de bouleswedstrijden.

Meer informatie

4. Camping Des Alouettes *** (Limousin)

Heerlijke camping in het regionale natuurpark Périgord-Limousin op 25 km ten westen van Limoges. Hier kunt u genieten van een heerlijk stuk Frankrijk, waar rust, ruimte, natuur en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn. Op Camping Des Alouettes worden gezamenlijke diners georganiseerd.

Meer informatie

5. Camping La Vallée du Ninian *** (Morbihan)

Fijne camping gelegen in de Morbihan, vlakbij de bossen van Brocéliande, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op Camping La Vallée du Ninian worden leuke activiteiten georganiseerd zoals wandeltochten, het zelf brouwen van cider en een Bretons kegelspel.

Meer informatie

6. Camping Azun Nature *** (Franse Pyreneeën)

Aangename natuurcamping gelegen in het hart van de Pyreneeën, op 865 meter hoogte. Geniet van het prachtige uitzicht dat u heeft vanaf het kampeerterrein. Er heerst op Camping Azun Nature rust en kalmte zodat u optimaal kunt genieten van de natuur.

Meer informatie

7. Camping Au Bois Joli **** (Bourgogne)

Sites & Paysages Camping Au Bois Joli is een (h)eerlijke charme camping in het hart van de Bourgogne gelegen. Het natuurlijke bosterrein biedt u 87 kampeerplaatsen variërend van 100 tot 250 m2 en 13 zeer diverse huuraccommodaties. De camping ligt midden in de natuur, met fraaie uitzichten en een weldadige rust om u heen.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog