Campings in de Lot & Dordogne

De Lot en Dordogne zijn twee prachtige departementen in het zuiden van Frankrijk. Je kunt er genieten van mooie rivieren, kastelen en valleien. Bekijk hier 7 mooie campings in de Lot en Dordogne.

Bekijk hier alle campings in de Dordogne

Bekijk hier alle campings in de Lot

1. Camping La Nouvelle Croze ★★★★

Gemoedelijke familiecamping gelegen in een groene omgeving in de Dordogne, tussen Sarlat en Périgueux. Kom kamperen of huur één van de charmante gîtes op Camping La Nouvelle Croze.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, ANWB Camping, ACSI Eurocampings, Campings.com of Boek Direct

2. Château De Lacomté ★★★★

Mooie adults only camping gelegen in een bosrijke omgeving tussen de Lot en Dordogne. Geniet van ontspanning, stilte en rust. ’s Avonds kun je op Château De Lacomté heerlijk dineren in het restaurant “Les Etoiles”.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of ACSI Eurocampings

3. Camping Les Paillotes ★★★★

Kleine, schaduwrijke camping in de Lot, vlak bij het natuurgebied Causses du Quercy. Op warme zomerdag kun je op Camping Les Paillotes verkoeling zoeken in het zwembad en er is een snackbar waar je een lekkere hap kunt afhalen.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

4. Camping La Butte ★★★

Middelgrote camping met zwembad, gelegen aan de rivier de Dordogne. Camping La Butte is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie en rustzoekers. Het zwembad heeft een glijbaan en heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

5. Camping Padimadour ★★★★

Gezellige familiecamping met zwembad in de Lot, in het regionale natuurpark des Causes du Quercy. De camping heeft een leuk animatieprogramma, een campingwinkel, een speeltuin en een zwembad.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI eurocampings, Booking.com of Boek Direct

6. Camping Domaine des Mathévies ★★★★

Sfeervolle charme camping gelegen in de heuvels van de Dordogne. Camping Domaine des Mathévies biedt een prachtig uitzicht over de groene vallei en heeft een zwembad, tennisbaan en foodtrucks.

Bekijk de camping

7. Camping Le Moulin Du Roch ★★★★★

Mooie familiecamping gelegen aan een rivier in de Dordogne. Camping Le Moulin Du Roch heeft een speeltuin en zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Lees ook: