Campings met safaritenten

Een camping met safaritenten is de ideale bestemming voor een luxe kampeervakantie in Frankrijk. Een accommodatie die bij aankomst voor je klaarstaat, terwijl je geniet van het kampeergevoel.

Campings met safaritenten

1. Camping Pré Fixe ★★★★

Glamping-liefhebbers opgelet, onze lodges zijn voor jou gemaakt! Een zonsopgang boven de Pyreneeën, een dutje in de schaduw van de bomen, een familieontbijtje op je eigen terras, zoveel authentieke geneugten om van te genieten op Camping Pré Fixe!

Bekijk Camping Pré Fixe

2. Castelwood ★★★★

Kom origineel overnachten in een hooggelegen safaritent op dit rustige vakantiedomein in de Dordogne. Castelwood ligt in het hart van het bos van Biron en de tenten beschikken over een heerlijk privé terras.

Bekijk Castelwood

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Booking.com & MyCamping.com

3. Camping Vallée de Lignac ★★★

Bij ons kom je helemaal tot rust. Kies een safaritent op Camping Vallée de Lignac die bij je past en geniet van de charme van een kleine camping met table d’hôtes, verwarmde zwembaden, speeltuin, skelters, trampoline, een gezellig terras en rust en ruimte!

Bekijk Camping Vallée de Lignac

4. Camping du Bas Meygnaud ★★

In het hart van het Dronnedal in de Dordogne verhuurt Camping du Bas Meygnaud een aantal luxe safaritenten. De kleine camping heeft een gezellige bar en zwembad en is ideaal voor natuurliefhebbers. De tenten beschikken ieder over een eigen terras met tuinset.

Bekijk Camping du Bas Meygnaud

5. Domaine des Lilas

Kleine familiecamping in de Puy de Dôme waar je heerlijk tot rust komt, terwijl je de kinderen ziet spelen op het veld. Geniet van de charme van Domaine des Lilas, met zwembad en vergeet de pony’s en kinderboerderij niet. ’s Morgens kunnen de kinderen lekker diertjes voeren en ’s avonds schuif je heerlijk aan tijdens het diner.

Bekijk Domaine des Lilas

6. Aux Lodges du Mas de Nadal

Super-de-luxe lodgetenten op een kleinschalige camping met zwembad en bistro in het zuiden van de Dordogne. Geniet van rust, een romantisch verblijf en talloze wandelmogelijkheden in de omgeving van Aux Lodges du Mas Nadal.

Bekijk Aux Lodges du Mas de Nadal

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Booking.com & MyCamping.com

7. Camping Belle Roche ★★★

Camping Belle Roche is een kleine camping met safaritenten in de Isère. De kalme camping ligt aan de voet van de Col de la Croix Haute en beschikt over een mooi zwembad en uitzicht op de bergen.

Bekijk Camping Belle Roche

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Lees ook: