Campings midden in de natuur

Genieten van een prachtige omgeving en een gemoedelijke sfeer. Ontdek hier vijf mooie campings midden in de natuur van Frankrijk.

Bekijk hier alle campings in de natuur

1. Domaine Les Clots ★★★

Om ons heen is alles prachtig groen, we worden er heerlijk rustig van. Niemand anders in de vallei dan dit prachtige plekje: Domaine Les Clots. Maar het zwembad is helder blauw en dat geeft energie om straks van alles te gaan ontdekken.

Bekijk de camping

2. Camping Domaine Saint-Laurent ★★★

Kleine familiecamping met zwembad tussen Carcassonne en Toulouse. Op de camping geniet je van ontspanning in een kleine, sfeervolle setting. Camping Domaine Saint-Laurent heeft een sauna en een restaurant met kleine kaart.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

3. Camping Pyrénées Natura ★★★★

Natuurcamping met panoramisch uitzicht op de bergen, gelegen bij het nationaal park in de Hautes-Pyrénées. Er is van alles wat op deze camping: rust, activiteiten en ontspanning. Zo worden er op Camping Pyrénées Natura geregeld wijnproeverijen georganiseerd en kun je ontspannen in de sauna of whirlpool.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

4. RCN Belledonne ★★★★

RCN Belledonne bevindt zich in een prachtig berglandschap. Vanaf de camping kijk je uit op de alom bekende Alpe d’Huez. In de omgeving vind je onder meer prachtige watervallen, groene bergpassen en heldere bergmeren.

Bekijk de camping

5. Camping Le Pommier ★★★★★

Familiecamping gelegen aan een riviertje in de Ardèche. De camping heeft een leuk zwembad en ligt midden in een natuurgebied met een bergachtig landschap. Op Camping Le Pommier zijn sportvelden, een supermarkt en gezellig restaurant aanwezig.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Suncamp, Allcamps, Vacanceselect of ACSI Eurocampings

6. Camping l’Air Du Temps ★★★★

Rustige, kleine camping midden in de natuur met een prachtig uitzicht op het water, gelegen in het Parc des Volcans in de Auvergne. Voor wat ontspanning is er op Camping l’Air Du Temps een jeu-de-boulesbaan en voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen en een dierenweide.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com of Boek Direct

7. Camping Le Domaine du Bois Coquet ★★★

Heerlijke landelijke camping gelegen op een veld tussen de bossen. Camping Le Domaine du Bois Coquet ligt in La Douze, in de Dordogne, is kleinschalig en heeft een zwembad. Vanuit het zwembad heb je prachtig zicht op de groene omgeving.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping, Booking.com of Boek Direct

Lees ook: