Campings op het Franse platteland

Geniet van de charme van het landelijke leven en kom helemaal tot rust op het Franse platteland. Bekijk 7 sfeervolle campings op het platteland in Frankrijk.

Camping du Château de Chanteloup ★★★★★

Camping du Château de Chanteloup is een kasteelcamping gelegen bij een meer in de Sarthe, vlak bij het beroemde circuit van de 24 uur van Le Mans. Ontdek de Franse cultuur tijdens een van de muziek- en thema-avonden onder het genot van een lekker glas Franse wijn en heerlijke Franse kazen.

Bekijk Camping du Château de Chanteloup

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

La Ferme Carrique ★★

La Ferme Carrique is een kleine en rustige boerderijcamping gelegen in de heuvels van Frans-Baskenland. De camping ligt direct aan een rustig riviertje waar je lekker kunt zwemmen en vissen. In de omgeving kun je ook heerlijk wandelen en fietsen.

Bekijk Camping La Ferme Carrique

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping La Nouvelle Croze ★★★

Kleine camping tussen Sarlat en Périgueux in de Dordogne. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over het groene kampeerterrein. Camping La Nouvelle Croze heeft campingwinkel en een restaurant met heerlijke Franse gerechten.

Bekijk Camping La Nouvelle Croze

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps & MyCamping.com

Domaine la Garenne ★★★★

Rustige familiecamping in een prachtige groene omgeving in de Drôme. Het is de ideale plek voor mountainbike- en wandeltochten in de Rhône-Alpes. Domaine La Garenne een fijn zwembad en een solarium met panoramisch uitzicht op de heuvels van de Drôme.

Bekijk Camping Domaine la Garenne

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Aloha Camping Club ★★★

Aloha Camping Club in is een middelgrote camping met zwembad in de Pyrénées-Orientales. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Bekijk Aloha Camping Club

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping Pré Fixe ★★★★

Kleinschalige 4-sterrencamping op het platteland, met uitzicht over de Pyreneeën. Camping Pré Fixe biedt 43 plaatsen en heeft een sfeervol terras waar je kunt genieten van lekker eten en gezellige avonden. Doe een dutje terwijl de vogels zingen, lees een boek in de schaduw van een boom en kom helemaal tot rust.

Bekijk Camping Pré Fixe

Domaine des Lilas

Een kleinschalig vakantiedomein met safaritenten, kamers en kampeerplaatsen. Rustig gelegen maar door de centrale ligging kun je binnen 45 minuten bijna de hele Auvergne ontdekken. Domaine des Lilas heeft een grote kinderboerderij met o.a. geitjes, mini koeien en pony’s en een groot verwarmd zwembad.

Bekijk Domaine des Lilas

Lees ook: