De leukste kleine campings in de bergen

Genieten van de frisse berglucht en de ruimte en rust, dat kan op een kleine camping in de bergen. Je vindt er veel wandel- en fietsmogelijkheden en een actieveling kan zich dan ook helemaal uitleven. Daarnaast heb je er een prachtig uitzicht. Bekijk hier de leukste kleine campings in de bergen.

Bekijk alle kleine campings in de bergen

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Village Vacances Les Hauts De Saint Privat – Cevennen

Village Vacances Les Hauts De Saint Privat is een kleine familiecamping in het prachtige natuurpark de Cevennen. De camping heeft een zwembad, uitgebreid animatieprogramma, en een tennisbaan. Meer informatie

2. Camping Le Sédour – Ariège

De 2-sterren Camping Le Sédour in Surba is een rustige camping in de Ariège aan de voet van de Franse Pyreneeën aan de oever van een kleine rivier in de regio Occitanië en is het gehele jaar geopend.

Meer informatie

Boek de camping bij: ANWB camping

3. Camping Coeur d’Ardèche – Ardèche

De 3-sterren Camping Coeur d’Ardèche in Saint-Vincent-de-Durfort is een kleine rustige familiecamping gelegen in het prachtige landschap van de Ardèche in de prachtige Eyrieux vallei in de Auvergne-Rhône-Alpes.

Meer informatie

4. Camping Les Castors – Drôme

Camping Les Castors is een leuke gezinscamping gelegen tussen het groen met uitzicht op de bergen in de Drôme in de Auvergne-Rhône-Alpes. De camping heeft een zwembad, speeltuin, tennistafel, en jeu-de-boulesterrein.

Meer informatie

5. Flower Camping Le Montana – Hautes-Alpes

De 3-sterren Flower Camping Le Montana is een kleine familiecamping in de Hautes-Alpes en is het hele jaar geopend. Op de camping in de bergen vind je een mooi verwarmd buitenbad en bubbelbad, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast vind je er speeltuinen, trampolines en tafeltennistafels.

Meer informatie

6. Camping La Régate – Ariège

Camping La Régate in Léran is een kleine familiecamping met zwembad in de Ariège gelegen in de bergen aan het meer Montbel. De camping beschikt over een zwembad en een speeltuin. Meer informatie

Boek de camping bij: ANWB camping

7. Camping Le Clos du Lac – Hautes-Alpes

De prachtig gelegen Camping Le Clos du Lac is een kleine camping in de Hautes-Alpes gelegen te midden van bergen en meren op een hoogte van 1485 meter in het dorpje Saint-Apollinaire in de Franse Alpen.

Meer informatie

Boek de camping bij: ANWB camping

Terug naar het: Camping Frankrijk blog