7 kleine campings in de Dordogne

De Dordogne is een prachtige regio waar van alles te doen is. Zo stroomt er de mooie Dordogne rivier waar je kunt kanoën, wandelen en fietsen. Ook kun je er één van de middeleeuwse stadjes bezoeken of naar een gaaf kasteel gaan. Op een kleine camping kun je in alle rust verblijven en makkelijk de omgeving verkennen. Bekijk hier 10 kleine campings in de Dordogne.

1. Camping La Grande Veyière

Deze kleine familiecamping ligt in de Dordogne-vallei, midden in de natuur. De camping wordt omringd door groene bossen en platteland. Je kunt er dan ook uitstekend wandelen en fietsen in de omgeving en er zijn genoeg gezellige stadjes te vinden. De camping heeft een lekker zwembad, winkeltje en speeltuin en er worden allerlei leuke sportieve en creatieve workshops gegeven. De camping heeft 48 staanplaatsen en 14 accommodaties te huur.

Meer informatie

2. Camping La Garenne

Deze rustige camping bevindt zich in het hart van een natuurpark tussen de eiken en de naaldbomen in de Périgord Noir. Op de camping vind je een heerlijk verwarmd zwembad, een jacuzzi, een stoombad en een sauna. Daarnaast is er ook een lekker restaurant waar u streekproducten kunt proeven zoals gekonfijte eend. Er is fietsverhuur aanwezig en er worden dansavonden en animatie voor de kids georganiseerd. De camping heeft 34 staanplaatsen en 36 accommodaties te huur.

Meer informatie

3. Camping La Ripole

Deze natuurcamping ligt in het regionaal natuurpark Périgord-Limousin. Het wordt omringd door groen en bomen en je vindt er een klein meertje waar je kunt vissen. De camping beschikt daarnaast ook over een zwembad en er is een snackbar waar je kunt eten als je even geen zin hebt om te koken. Er worden ook veel dingen georganiseerd zoals jeu de boules wedstrijden en dansavonden. De camping heeft 36 staanplaatsen en 20 accommodaties te huur.

Meer informatie

4. Camping Le Domaine de la Colombière

Deze kleine camping ligt in Beaumont-du-Périgord in het groene Périgord-Noir. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en er zijn allerlei charmante dorpjes. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, tennisbaan, speeltuin en jeu de boules veld. Daarnaast kun je op de camping fietsen huren, waarmee je makkelijk de omgeving verkent. De camping heeft 55 accommodaties te huur.

Meer informatie

5. camping le Pont de Mazérat

Deze kindvriendelijke camping ligt vlakbij het meer Étang de Tamniès in de Dordogne. Het is een erg groene omgeving, waar je fijn kunt wandelen en fietsen. Er is een mooi zwembad en je kunt in het meer zwemmen of een bootje huren. Daarnaast vind je op de camping ook een speeltuin, tafeltennistafel en organiseert de camping evenementen zoals dansavonden. De camping heeft 43 staanplaatsen en accommodaties te huur.

Meer informatie

6. Camping La Ferme de Perdigat

Deze kleine boerderijcamping ligt in de Vézère-vallei aan een rivier in de Dordogne. De camping wordt omringd door groen en je kunt er uitstekend wandelen. De kinderen kunnen zich hier ook goed vermaken met een kids club en een zwembad. Tijdens het hoogseizoen worden er leuke evenementen georganiseerd zoals avonden met muziek en eten en er is daarnaast een bar, snackbar en campingwinkel aanwezig. De camping heeft 45 staanplaatsen en 19 accommodaties te huur.

Meer informatie

7. Camping d’Orphéo Negro

Deze natuurcamping ligt aan een mooi meer midden in de Dordogne. In het meer kun je kanoën, zwemmen en vissen en in de groene omgeving kun je uitstekend wandelen. De camping beschikt over een mooi zwembad, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Er is daarnaast een jeu de boules veld en een restaurant waar je kunt eten als je even geen zin hebt om te koken. De camping heeft 55 staanplaatsen en 12 accommodaties te huur.

Meer informatie

Meer kleine campings in de Dordogne?

Ben je benieuwd naar meer kleine campings in de Dordogne of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle kleine campings in de Dordogne op onze website.

Alle kleine campings in de Dordogne