7x kamperen op een kleine camping in Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk biedt heerlijk weer, veel zon, mooie natuur, gezellige steden, karakteristieke dorpjes, en glooiende wijngaarden. De Franse zuid- en westkust wordt gedomineerd door grote campings. Maar er zijn ook genoeg kleine campings te vinden. Kleine campings in Zuid-Frankrijk liggen vaak net buiten de drukte, zodat je je in een oase van rust bevindt. Bekijk hier onze selectie van 7 kleine campings in Zuid-Frankrijk.

Bekijk hier alle kleine campings in Zuid-Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping La Vie en Rose – Haute-Garonne

La Vie en Rose staat in ELLE magazine in de top 5 van coolste camping. Je vindt er luxe familie vriendelijke accommodaties met grote keukens en badkamers. Daarnaast kun je er genieten van een zoutwater zwembad en wordt er elke ochtend een ontbijtje bij je tenten gebracht. Je kunt er genieten van de elementen van een luxe boutique hotel, maar dan op een camping midden in de natuur. De camping is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de groene Haute-Garonne. Meer informatie

2. Domaine Aigoual Cévennes – Lozère

Kleine gezellige camping gelegen in de Lozère in de groene bergen van de Cevennen. Domaine Aigoual Cévennes beschikt over een heerlijk zwembad, speeltuinen en een multisportterrein. Op de camping kun je een hapje eten bij het lekkere restaurant en er worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

3. Domaine Des Mimosas – Languedoc-Roussillon

Gezellige camping gelegen in de groene bossen en bergen van de Pyrénées-Orientales. Camping Domaine Des Mimosas heeft een heerlijk zwembad met terras. Daarnaast vind je er een lekker restaurant en een klein winkeltje. Je kunt er fietsen huren en in de omgeving prachtig wandelen.

Meer informatie

4. Camping D’Herbelon – Isère

Kleine mooie camping gelegen in de bergen van de Isère aan het meer van Monteynard-Avignonet. Camping D’Herbelon heeft een heerlijk zwembad met keluterbad en glijbaan. De camping geeft een campingwinkel en leuke speeltuinen. In het meer kun je heerlijk zwemmen en watersporten beoefenen.

Meer informatie

5. Camping Duna Munguy – Aquitaine

Kleine gezellige camping gelegen aan de Atlantische oceaan in de Pyrénées-Atlantiques. Camping Duna Munguy beschikt over een heerlijk zwembad en gezellig terras, waar je wat kunt eten en drinken. Op de camping kunnen de kinderen zich vermaken in de leuke speeltuin en in de omgeving kun je genieten van het strand.

Meer informatie

6. Campéole Baie De La Chapelle – Hautes-Alpes

Kleine familiecamping gelegen aan de oevers van het prachtige Lac de Serre-Ponçon. Campéole Baie De La Chapelle bied je een panoramisch uitzicht over het meer. Daarnaast kun je er genieten van een midgetgolfbaan, sportvelden, een speeltuin en een lekker restaurant. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin.

Meer informatie

7. Camping Les Eychecadous – Ariège

Gezellige familiecamping gelegen tussen de groene bergen van de Pyreneeën. Camping Les Eychecadous beschikt over een lekker zwembad en een terras waar je een drankje kunt drinken. Daarnaast kun je een hapje eten in het gezellige restaurant.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog