Kleinschalige campings in de natuur

Kleinschalige natuurcampings in Frankrijk zijn perfect voor rustzoekers en liefhebbers van het buitenleven. Ze bieden ontspanning en een gemoedelijke sfeer. Bekijk 7 kleinschalige campings in de natuur.

Camping La Turelure ★★★

Kleinschalige en fraai gelegen familiecamping aan een rivier in de Ardèche. Camping La Turelure heeft een fijn zwembad en een speeltuin waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Ook is er een sfeervol restaurantje voor als je een keer geen zin hebt om te koken.

Bekijk Camping La Turelure

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping Les Cent Chênes ★★★★

Luxe en rustieke kleine camping met een lekker zwembad in het zuiden van de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Camping Les Cent Chênes ligt tussen de bergen, de zee en het prachtige landschap van de Côte d’Azur in het achterland van Nice.

Bekijk Camping Les Cent Chênes

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping Les Bouleaux ★★

Kleinschalige camping in de Vallee de l’Oisans, vlak bij het kleine bergdorpje Allemond in de Franse Alpen. Camping Les Bouleaux heeft 50 kampeerplaatsen en 3 bergchalets. Het is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Bekijk Camping Les Bouleaux

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping Tikayan La Pinatelle ★★

Gezellige familiecamping bij het hooggelegen dorp Saint-Auban in de Alpes-Maritimes. Camping Tikayan La Pinatelle heeft 40 plaatsen en 10 huuraccommodaties. Er is een verwarmd zwembad vanwaar je uitzicht hebt op de kliffen van Saint-Auban.

Bekijk Camping Tikayan La Pinatelle

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Castelwood ★★★★

Castelwood is een klein vakantieparadijs van 3ha met een prachtig zwembad, aan de voet van het schitterende Château de Biron in de Dordogne. Rustgevende, groene en rustige plek met houten chalets, safaritenten op palen en hooggelegen hutten.

Bekijk Castelwood

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping Pittoresque ★★

Beleef een topvakantie in Zuid-Frankrijk op de prachtige familiecamping Pittoresque. Kom tot rust in de mooie omgeving midden in de natuur of maak een wandeling langs Rivier De Lot.

Bekijk Camping Pittoresque

Camping du Bas Meygnaud ★★

Camping du Bas Meygnaud is een kleine, schaduwrijke natuurcamping in de Dordogne. De kleine camping heeft 50 royale plaatsen en beschikt over een gezellige bar en een restaurant waar zelfgemaakte pizza’s worden geserveerd. Eens per week is er een livemuziekavond met maaltijd.

Bekijk Camping du Bas Meygnaud

Lees ook: