7x kamperen op een kleine camping in Frankrijk

Kamperen op een kleine camping betekent ultieme rust en genieten van een prachtige omgeving. Je vindt kleine campings in de bergen, aan een rivier, aan de kust of aan een meer. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en gasten van alle leeftijden kunnen zich uitstekend vermaken. Bekijk hier onze selectie van 7 knusse kleine campings in Frankrijk.

Bekijk hier alle kleine campings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Maison du Silence – Auvergne

Rust, wandelen, vertragen, fietsen en s’avonds aanschuiven bij de table d’hote in de Auvergne, een beter recept bestaat er niet. Mini Camping Maison Du Silence ligt midden in de natuur en heeft prachtig panorama uitzicht over de omliggende heuvels. Geen kinderen!

Meer informatie

2. Camping Le Domaine Vert – Limousin

Camping Le Domaine Vert is een kleine natuur- en boerderijcamping in de Corrèze-Limousin voor de (volwassen) rustzoeker. Het licht glooiende kampeerterrein van de authentieke boerderij heeft ruime standplaatsen met uitzicht op de landerijen en heuvels. Meer informatie

3. Camping La Vie en Rose – Haute-Garonne

Camping La Vie en Rose in Escanecrabe is een kleine, charme camping inclusief ontbijt en de luxe van een boetiekhotel. De camping bevindt zich in het departement Haute-Garonne in de regio Midi-Pyrénées. Meer informatie

4. Camping Saint Pierre de Rousieux – Tarn

Charmante familiecamping gelegen in de Tarn in de buurt van de mooie rivier Agout. In de groene omgeving kun je goed wandelen en fietsen. Camping Saint Pierre De Rousieux heeft een verwarmd buitenzwembad en op de camping zijn pony’s waarmee je een ritje kunt maken.

Meer informatie

5. Camping Le Viaduc – Ardèche

Camping Le Viaduc is een kleine natuurcamping in het noorden van de Ardèche met 49 plaatsen en direct toegang tot de rivier le Doux. In de rivier kan worden gespeeld en gezwommen. Op Camping Le Viaduc vind je een charmant restaurant en bijzondere huuraccommodaties.

Meer informatie

6. Camping Smile Et Braudières – Sarthe

Kleine familiecamping gelegen in de groene velden en bossen van de Sarthe. De sfeer op de camping is erg gemoedelijk en je kunt er genieten van de rust en ruimte. Camping Smile Et Braudières heeft een leuk zwembad en speeltuinen voor de kinderen. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Meer informatie

7. Camping Foxycamp – Lorraine

Kleine natuurcamping gelegen aan een meertje in de Lorraine waar je onder andere heerlijk kunt vissen. Je kunt er een lekkere bistro vinden, waar je een hapje kunt eten. Op Camping Foxycamp kun je fietsen huren. In de omgeving kun je dan ook heerlijk fietsen en wandelen.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog