7 mooie campings in de Drôme Provençale

De Drôme Provençale is een prachtige regio in Zuid-Frankrijk. Je hebt er hoge bergen, groene heuvels, uitgestrekte bossen en lavendelvelden. Je kunt er dus uitstekend wandelen in de natuur. Ook zijn er gezellige Franse stadjes en marktjes, voor ieder wat wils dus! Bekijk hier 7 campings in de Drôme Provençale.

1. Camping Le Domaine des Grands Prés

Deze charmecamping ligt vlakbij Montélimar. De omgeving is mooi groen en vanuit de camping kun je makkelijk wandelingen maken of je kunt een duik nemen in het gemeentezwembad die 400 meter verderop ligt. Je hebt er veel bijzondere huuraccommodaties zoals woonwagens, yurts, tipi’s en huisjes op palen. Er is een tennisbaan, jeu de boules baan en een sauna en massagetafel. De camping heeft 50 staanplaatsen en 33 accommodaties te huur.

Meer informatie

2. Yelloh! Village Camping Le Couspeau

Deze familiecamping ligt tussen de bergen en het groen van de Drôme. Vanaf de camping heb je een fantastisch uitzicht en je loopt er ook zo de natuur in. De camping organiseer wandelingen en kanotochten en je kunt ook een mountainbike huren. Er is een lekker zwembad waar aquagym wordt aangeboden en er is een kidsclub met sportieve toernooien en leuke spelletjes. De camping heeft 100 staanplaatsen en 46 accommodaties te huur.

Meer informatie

3. Camping la Simioune

Deze familiecamping ligt bij Bollène in een groene en bosrijke omgeving. De camping is de perfecte uitvalsbasis voor lange wandel- en fietstochten in de mooie omgeving. Op de camping zelf vind je een lekker zwembad, waar de kinderen zich kunnen vermaken en een sportterein met tennisbaan. Als u een keertje geen zin hebt om te koken, dan kunt u terecht in het restaurant. De camping heeft 80 staanplaatsen en 10 accommodaties te huur.

Meer informatie

4. Yelloh! Village Les Bois du Châtelas

Deze familiecamping ligt vlakbij het Côte du Rhône wijngebied in de Drôme. De omgeving bestaat uit prachtige olijf- en lavendelvelden en er zijn overal groene heuvels en bossen, waar je heerlijk kunt wandelen. De campings organiseert allerlei activiteiten voor de gasten zoals hardlopen, speurtochten, poolvolleybal en miss verkiezingen. De camping heeft 50 staanplaatsen en 79 accommodaties te huur.

Meer informatie

5. Camping Sites et Paysages La Source du Jabron

Deze rustige camping wordt omringd door groen en ligt in het hart van de Drôme Provençale. De omgeving bestaat uit veel groen en je kunt op de camping fietsen huren om het landschap te verkennen. Er is daarnaast een lekker zwemparadijs met waterglijbaan en peuterbad en het animatieteam organiseert van alles, zoals sporttoernooien, aquagym en muziekavonden. De camping heeft 55 staanplaatsen en 46 accommodaties te huur.

Meer informatie

6. Camping Les Castors

Deze familiecamping in Pierrelongue wordt omringd door groen en bergen. Je kunt er dan ook fantastisch wandelen of fietsen in het mooie landschap. Er zijn veel rivieren waar je een kano kunt huren of kunt gaan vissen. De camping beschikt over een bar, restaurant, zwembad en recreatieruimte. Daarnaast organiseren ze van alles, zoals tafeltennistoernooien en themadiners. De camping heeft 50 staanplaatsen en 7 accommodaties te huur.

Meer informatie

7. Yelloh! Village Les Ramières

Deze familiecamping bevindt zich tussen de bergen, olijfbomen en lavendelvelden. Je kunt in de buurt uitstekend wandelen en fietsen of een leuke lokale markt bezoeken. Op de camping vind je een heerlijk verwarmd zwembad en er is een restaurant en bar met terras. In de zomer kun je er elke vrijdag frietjes met mosselen eten en is er aansluitend een dansavond met DJ. De camping heeft 40 staanplaatsen en 45 accommodaties te huur.

Meer informatie

Meer campings in de Drôme Provençale?

Ben je benieuwd naar meer campings in de Drôme Provençale of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle campings in de Drôme Provençale op onze website.

Campings in de Drôme Provençale