Kamperen in de Bouches-du-Rhône

Bouches-du-Rhône is een prachtig departement aan de Middellandse Zee in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Je kunt er genieten van leuke stadjes, mooie natuur en indrukwekkende calanques. Ontdek hier 7 mooie campings in de Bouches-du-Rhône.

Bekijk hier alle campings in de Bouche-du-Rhône

1. Camping Saint Gabriel ★★★

Kleine familiecamping bij het stadje Tarascon. Huur een staanplaats of stacaravan. Camping Saint Gabriel beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad en er zijn meerdere speeltoestellen. Daarnaast is er een gezellig restaurant met een uitgebreide menukaart waar je heerlijk kunt eten.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings of Boek Direct

2. Camping La Roquette ★★★

Kleinschalige familiecamping gelegen in het plaatsje Chateaurenard. Neem een duik in het zwembad, bestel een drankje aan de bar of boek een massage voor de ultieme ontspanning. Camping la Roquette beschikt over kampeerplaatsen en stacaravans.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings

3. Camping Le Devançon ★★★

Familiecamping midden in een pijnboombos en op enkele kilometers van het gebergte Montagne Sainte-Victoire. Camping Le Devançon heeft staanplaatsen en stacaravans te huur. De gasten kunnen gebruik maken van het zwembad en peuterbad, een drankje aan de bar en rekenen op modern sanitair.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings of Boek Direct

4. Camping Pegomas ★★★

Rustige middelgrote camping in het hart van de Provence. De kampeerplaatsen zijn ruim en er daarnaast ook coco sweets en stacaravans te huur. Camping Pegomas heeft een zwembad, peuterbadje, jeu de boulesbaan en snackbar.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

5. Camping Félix de la Bastide ★★★

Rustige camping op loopafstand van de Middellandse Zee. Camping Félix de la Bastide heeft ruime kampeerplaatsen, lodgetenten en stacaravans te huur. Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het buitenzwembad. Voor de kleintjes is er een peuterbadje.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

6. Camping La Vallée Heureuse ★★★

Schaduwrijke camping gelegen in het Het Regionaal Natuurpark Les Alpilles. Camping La Vallée Heureuse beschikt over een heerlijk zwembad, verschillende speeltoestellen en een fietsverhuur. Ook is er een snackbar, waar je wat eten kunt halen. De camping heeft staanplaatsen en stacaravans te huur.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, ANWB Camping, Lux-Camp, ACSI Eurocampings of Boek Direct

7. Camping La Baie des Anges ★★★★

Grote familiecamping met zwemparadijs tussen Marseille en Toulon. Er zijn verschillende typen stacaravans te huur. Het zwemparadijs heeft twee waterglijbanen, een buitenbad en een kinderbad. Verder heeft Camping La Baie des Anges een sportterrein, tennisbaan en animatie.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, Lux-Camp of Boek Direct

Lees ook: