Camping Lot-et-Garonne

Lot-et-Garonne is een prachtig departement in het zuiden van Frankrijk. De streek wordt gekenmerkt door haar kastelen, rivieren, historische bezienswaardigheden en het warme klimaat. Ontdek hier 5 mooie campings in de Lot-et-Garonne.

Alle campings in Lot-et-Garonne

1. Camping Le Moulin de Mellet ★★★

Kleine gezinscamping gelegen aan een riviertje, niet ver van het stadje Agen. Op Camping Le Moulin de Mellet zijn 50 staanplaatsen en 10 accommodaties te huur. Op een warme dag kun je verkoeling zoeken in het zwembad met kinderbad. Verder is er een visvijver, kinderboerderij, springkussen en er worden leuke thema-avonden georganiseerd.

Bekijk Camping Le Moulin de Mellet

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

2. Camping Les Ormes ★★★★

Mooie charme camping op een terrein van 10 hectare. Beschikt over ruime kampeerplaatsen en veel verschillende huuraccommodaties, zoals blokhutten, lodge tenten, ingerichte safaritenten en chalets. Camping Les Ormes heeft een zwembad met peuterbadje, restaurant, beachvolleybalveld, speeltuin en worden wekelijks leuke activiteiten georganiseerd, zoals voetbalwedstrijden en jeu-de-boules wedstrijden.

Bekijk Camping Les Ormes

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

3. Camping Lot Et Bastides ★★★

Middelgrote camping in de heuvels, aan de rand van het pittoreske stadje Pujols. Je kunt er kampeerplaatsen, bungalowtenten, chalets en stacaravans huren. Camping Lot Et Bastides heeft een zwembad, peuterbad, beachvolleybalveld, snackbar, speeltuin en animatie. Op 200 meter van de camping ligt een groot zwemparadijs met waterglijbanen.

Bekijk Camping Lot Et Bastides

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

4. Camping Moulin de Campech ★★★

Rustige, kleine camping gelegen in het groen en grenzend aan een beekje. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Op Camping Moulin de Campech kun je een zwembad en restaurantje vinden.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps & ACSI Eurocampings

5. Camping Le Mouliat ★★★

Kleine, rustige camping met zwembad gelegen aan de rivier de Baise in Moncrabeau. Naast traditioneel kamperen kun je er ook overnachten in stacaravans en houten cabins. Camping Le Mouliat beschikt over een fijn zwembad, volleybalveld, basketbalveld, speeltuin met trampoline en een snackbar waar je een hapje kunt eten.

Bekijk Camping Le Mouliat

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & ACSI Eurocampings

6. Camping De Bergougne ★★★

Kleine en schaduwrijke familiecamping vlakbij de idyllische bastide van Villeréal. Je kunt er kamperen met je eigen caravan, ten tof camper. Het is ook mogelijk om te verblijven in een chalet, stacaravan of coco sweet tent. Camping De Bergougne heeft een zwembad, visvijver, restaurant en organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.

Bekijk Camping De Bergougne

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

7. Camping Le Pouchou ★★★

Heerlijke camping met vriendelijke eigenaren rondom een vismeer in Tournon d’Agenais. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en liggen op een licht glooiend terrein. Je kunt er ook verblijven in een chalet of stacaravan. Camping Le Pouchou heeft een zwembad, volleybalveld en restaurantje waar je wat kunt eten en drinken.

Bekijk Camping Le Pouchou

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Lees ook: