7x kamperen op een mooie camping midden in de natuur van Frankrijk

Kamperen op groene camping staat garant voor een grote dosis natuur. Op een natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Natuurkamperen in het bos, aan zee, vlak bij een rivier of in de duinen? Dat kan op een van de rustige natuurcampings in Frankrijk. Overnacht op ruime kampeerplekken in een groene omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. Bekijk hier onze selectie van 7 mooie campings gelegen in de natuur.

Bekijk hier alle campings gelegen in de natuur

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. RCN Le Moulin de la Pique – Dordogne

Geniet van de prachtige Dordogne tijdens je verblijf op RCN le Moulin de la Pique. Dankzij de grote staanplaatsen en luxe accommodaties is je verblijf heerlijk ontspannen. Het sfeervolle landgoed is met al zijn groen het ideale decor voor een kampeervakantie in stijl.

Meer informatie

2. Camping des Drouilhèdes – Gard

De gezellige familiecamping des Drouilhèdes bevindt zich in de Gard, aan de oever van de rivier de Cèze. De kinderen kunnen in de rivier spelen en zwemmen en op de camping kun je genieten van een lekker restaurant.

Meer informatie

3. Camping La Tuque – Lot

Sfeervolle natuurcamping gelegen in de groene bossen van de Lot. Camping La Tuque heeft leuke Nederlandse eigenaren en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er genieten van een restaurant en een fijn zwembad.

Meer informatie

4. Au Bois Joli – Bourgogne

Kamperen in het groen: vogels, rust, wind in de bladeren, groen in alle schakeringen. Kom ervan genieten op camping Au Bois Joli in de landelijke Bourgogne, voor een heerlijke French Time.

Meer informatie

5. Chalets de l’Eau Verte – Cantal

Deze kleine familiecamping vind je in het hart van Frankrijk, in de groene velden van Cantal. Op camping de l’Eau Verte vind je een heerlijk zwemmeer en kun je genieten van het prachtige uitzicht op de groene omgeving.

Meer informatie

6. Camping Le Hounta – Hautes-Pyrénées

Rustige familiecamping gelegen in de groene Lumière-vallei in de Hautes-Pyrénées. Camping Le Hounta wordt omringd door bergen en op de camping kun je genieten van een lekker zwembad.

Meer informatie

7. La Parenthèse – Camping Les Ormes – Lot-et-Garonne

Deze charmante natuurcamping beschikt over een heerlijk zwembad, een vismeer en restaurant. Camping Les Ormes bevindt zich in een bosrijke vallei in Lot-et-Garonne, waar je heerlijk kunt wandelen.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog