7x kamperen op een camping met zwembad in Frankrijk

Kamperen op een camping in Frankrijk is eigenlijk niet compleet zonder zwemgelegenheid. Of je nu met zijn tweeën gaat of met het hele gezin: zwemwater is een belangrijk onderdeel van een geslaagde kampeervakantie. Na een dagje in de natuur is er niets lekkerder dan nog even afkoelen in het zwembad. Daarnaast is zwemmen een ontspannende bezigheid die ook nog eens goed is voor je lichaam. De kinderen kunnen zich ook helemaal uitleven op een camping in Frankrijk met een zwembad. Terwijl de kids een leuk spelletje watervolleybal spelen met hun vriendjes, komen de ouders tot rust met een goed boek in de ligweide. Geniet van het zonnetje of doe mee met een lesje aquagym. Bekijk hier onze selectie van 7 mooie campings met zwembad in Frankrijk.

Bekijk hier alle campings met zwembad in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Castelwood – Dordogne

Castelwood beschikt over 15 mooi houten chalets, gelegen aan de voet van een heuvel tussen de bomen. Het is een gezellig klein bungalowpark waar je met de hele familie leuke dingen kunt ondernemen. De camping beschikt over een lekker zwembad met peuterbad en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de bosrijke omgeving. Meer informatie

2. Camping Le Moulin de Serre – Auvergne

Groene familiecamping gelegen aan een rivier in de Puy-de-Dôme. Camping Le Moulin de Serre beschikt over een lekker zwembad met bubbelbad en je kunt er vele speeltuinen vinden. Op de camping worden leuke activiteiten georganiseerd zoals workshops, sportwedstrijden en thema-avonden. Op de camping kun je een hapje eten bij de snackbar of brood halen in de campingwinkel.

Meer informatie

3. Domaine La Yole Wine Resort – Hérault

Domaine La Yole Wine Resort is een gezellige familiecamping met heerlijk waterpark. Het waterpark bestaat uit meerdere leuke glijbanen, een waterspeeltuin, bubbelbaden en een binnenbad. De kinderen kunnen zich er helemaal uitleven. De camping beschikt daarnaast ook over een kinderboerderij en een uitgebreid animatieprogramma. Er zijn leuke activiteiten voor het hele gezin! Meer informatie

4. Le Domaine du Castex – Midi-Pyrénées

Gezellige familiecamping tussen de groene heuvels van de Gers en aan de rand van een middeleeuws stadje in de Midi-Pyrénées. Le Domaine du Castex heeft een heerlijk zwembad met terras en je kunt er een volleybalterrein en voetbalveld vinden. In het knusse restaurant kun je een hapje eten en in de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Meer informatie

5. Domaine de Chadeyron – Ardèche

Kleine familiecamping gelegen in groene heuvels van de Ardèche. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Op Domaine de Chadeyron vind je een mooi zwembad met een prachtig uitzicht op de omgeving. De camping heeft een bar en snackbar en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich uitleven bij de kinderboerderij.

Meer informatie

6. Camping Château Le Haget – Midi-Pyrénées

Prachtige kasteelcamping gelegen in de groene heuvels van de Gers. Bij de camping staat een 19e eeuws kasteel waar je ook in kunt slapen. Op het kampeerterrein Camping Château Le Haget kun je een fijn zwembad vinden en er is een restaurant waar je lekkere streekgerechten kunt eten. Op de camping is er een Nederlandstalig animatieteam en er worden gezamenlijke diners georganiseerd.

Meer informatie

7. Camping L’Hirondelle – Drôme

Gezellige familiecamping, gelegen in de Drôme vallei en aan de voet van het natuurpark Vercors. Camping L’Hirondelle wordt omringd door bergen, waar je heerlijk kunt wandelen. De camping beschikt over een zwemparadijs met glijbaan, jacuzzi en waterspeeltuin. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals schatzoeken, workshops en spelletjes bij de rivier.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog