De mooiste natuurcampings aan een rivier in Frankrijk

Genieten van de rust en de ruimte op een natuurcamping, waar je kunt genieten van een prachtige omgeving. Vanaf een natuurcamping kun je de rivier goed verkennen en allerlei activiteiten ondernemen, zoals wandelen, zwemmen en kanoën. Bekijk hier onze selectie van 7 prachtige natuurcampings aan een rivier in Frankrijk.

Bekijk alle natuurcampings aan een rivier

Meer inspiratie: camping Frankrijk blogs

1. Sites et Paysages Le Petit Bois – Ardèche

De 3-sterren camping Le Petit Bois is een rustige camping gelegen in de Ardèche nabij de Gorges de l’Ardèche en op 800 m van de stad Ruoms in een prachtige ongerepte natuur nabij de rivier Ardèche. Er is een verwarmd openlucht zwembad met glijbanen dat in het laagseizoen overdekt wordt zodat er nog steeds gezwommen kan worden.

Meer informatie

2. Camping La PLage Saint-Cirq-Lapopie – Lot

De 4-sterren Camping de la Plage in Saint-Cirq-Lapopie is een familiecamping gelegen aan de oevers van een rivier in de Lot in de Midi-Pyrénées. U komt hier voor de rust, de natuur en de vele activiteiten.

Meer informatie

3. Camping Le Salat – Ariège

De 3-sterren Camping Le Salat in Seix is een natuurcamping direct aan de rivier in de Ariège in de Midi-Pyrénées. Gelegen op 500 meter hoogte geniet u van het uitzicht en het verwarmde zwembad.

Meer informatie

4. Camping du Port – Dordogne

De 3-sterren Camping du Port in Creysse is een sportieve camping aan de oevers van de rivier de Dordogne vlakbij Rocamadour in de Lot in de Midi-Pyrénées. Er is een zwembad en in de rivier kunt u volop activiteiten doen.

Meer informatie

5. Camping Loire et Châteaux – Indre-et-Loire

Camping Loire et Châteaux in Bréhémont is een familiecamping in het hart van de Val de Loire omgeven door prachtige kastelen in de Indre-et-Loire. Een camping voor het hele gezin met zwembad en peuterbad en in de buurt van fantastische kastelen.

Meer informatie

6. Camping La Muse – Aveyron

Camping La Muse in Mostuéjouls is een familiecamping aan de voet van de Gorges du Tarn in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. De omgeving is zeer geschikt voor verschillende wateractiviteiten als wandelen en klimmen.

Meer informatie

7. Camping du Moulin de Piot – Creuse

De 3-sterren Camping du Moulin de Piot is een mooie natuurcamping aan rivier in de regio Limousin in het departement Creuse. De camping is omgeven door prachtige natuur en is daardoor de ideale vakantiebestemming van natuur- en wandelliefhebbers.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Lees ook