Natuurcampings in Frankrijk

Ontdek de mooiste campings in ongerepte natuurlijke omgevingen, waar je kunt genieten van rust en schitterende locaties. Bekijk 7 natuurcampings in Frankrijk.

Alle natuurcampings in Frankrijk

Camping Rioclar ★★★

Ontdek onze camping midden in de natuur, omgeven door een bos met 8000 naaldbomen, aan de rand van de rivier de Ubaye. Op Camping Rioclar heeft u alle ruimte. Elke staanplaats of huuraccomodatie beschikt over een mooi stukje, eigen, beboste buitenruimte (slechts 200 plaatsen op 8 hectare).

Bekijk Camping Rioclar

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

Castelwood ★★★★

Castelwood is een kleinschalig vakantiedomein met safaritenten en houten chalets in het hart van het bos van Biron, in de Dordogne. Het domein heeft een verwarmd zwembad en ligt aan de voet van de heuvel waarop zich het kasteel van Biron bevindt.

Bekijk Castelwood

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Booking.com of Boek Direct

Vodatent Domaine La Barbe

Domaine La Barbe ligt in het Zuidwesten van Frankrijk, in de authentieke regio Gers. De omgeving is een mooi glooiend, heuvelachtig gebied. Op deze plek kun je volop genieten en volledig tot rust komen midden in de natuur. Geniet van de rust en het lekkere weer aan het zwembad of maak een mooie wandeling langs het meer.

Bekijk Domaine La Barbe

La Roubine Camping nature en Ardèche ★★★★★

Op la Roubine zijn kampeerplaatsen en mobilehomes perfect geïntegreerd in de bosrijke en groene omgeving. Ver van de doorgangswegen en direct aan de Ardèche is dit dé plek voor een heerlijke vakantie, met een ruim aanbod aan service en activiteiten!

Bekijk camping la Roubine

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Camping la Roucateille ★★★

Camping la Roucateille is een kleine charme camping bij het stadje Montgaillard in de Franse Pyreneeën. De camping heeft een klein zwembad en het is er altijd rustig. Je hoort alleen de vogels fluiten en er is geen kinderanimatie.

Bekijk Camping la Roucateille

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Camping La Grenouille ★★★

Camping La Grenouille is een kleinschalige camping bij het stadje Goudargues in de Gard. De camping is heerlijk groen en ligt aan de oevers van de rivier de la Cèze. Vanaf de camping kun je heerlijk kanoën, fietsen en wandelen.

Bekijk Camping La Grenouille

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Domaine Du Bugnon ★★

Domaine Du Bugnon is een kleine en gemoedelijke camping in de Jura. Op de camping vind je een restaurant en je kunt er boogschieten. De omgeving is prachtig groen met eindeloze bossen en hoge kliffen en bergen.

Bekijk Domaine Du Bugnon

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Lees ook: