7 nazomercampings in Frankrijk

Ook in het naseizoen kun je in Frankrijk nog vakantie vieren. Langs de Middellandse zee is het er dan namelijk nog heerlijk warm en niet zo druk als tijdens de zomer. Het perfecte moment dus om te gaan kamperen. Bekijk hier 7 mooie nazomer campings in Frankrijk.

1. Capfun La Grande Cosse

Deze naturistencamping ligt tussen de bergen en aan de Middellandse zee in de Languedoc. Het is hier het hele jaar door een aangename temperatuur en je kunt dus ook na de zomer genieten van het strand. Er is daarnaast een verwarmd zwembad en er worden allerlei sportactiviteiten georganiseerd. De camping heeft 330 staanplaatsen en 140 accommodaties te huur.

Meer informatie

2. Yelloh! Village Château de Fonrives

Deze kasteelcamping ligt in de Lot-et-Garonne aan de voet van een prachtig kasteel. Er is een zwemparadijs met glijbaan, een lekker restaurant, waar u geniet van traditionele Zuidwest-Franse gerechten en een jacuzzi, waar je ook in de nazomer van kunt genieten. De camping heeft 89 staanplaatsen en 146 accommodaties te huur.

Meer informatie

3. Camping des Alouettes

Deze camping ligt in het natuurpark Périgord-Limousin op 25 kilometer ten westen van Limoges. Vanaf de camping kun je dan ook makkelijk te voet of met de fiets de prachtige natuur verkennen. Daarnaast worden er veel leuke activiteiten georganiseerd zoals Table d’hôtes, waar je heerlijk wat kunt eten. De camping heeft 57 staanplaatsen en 9 accommodaties te huur.

Meer informatie

4. Yelloh! Village Le Brasilia

Dit luxe vijfsterren vakantiepark ligt meteen aan de middellandse zee in Languedoc. De camping wordt omringd door een pijnbomenbos en er is ook nog een mooie rivier Er is een heerlijk zwemparadijs en je staat binnen een paar stappen op het strand. Het is hier het hele jaar aangenaam warm en ook na de zomer is het dus goed vertoeven. Er zijn 447 staanplaatsen en 282 accommodaties te huur.

Meer informatie

5. Homair Beach Garden

Deze familiecamping ligt direct aan het strand van de Languedoc en grenst aan een mooi natuurreservaat. Er is een groot zwemparadijs met waterglijbanen, waar je je uren kunt vermaken. Daarnaast sta je zo op het heerlijke strand en kun je in de omgeving prachtig wandelen en fietsen. De camping heeft 617 staanplaatsen en 80 accommodaties te huur.

Meer informatie

6. Homair Sole di Sari

Deze ecocamping ligt op het eiland Corsica aan de oevers van de rivier La Solenzara. De camping wordt omringd door bergen en bossen en je kunt er dus uitstekend wandelen en fietsen. Daarnaast ligt de zee ook erg dichtbij en kun je dus een lekker stranddagje houden. Op de camping vind je een lekker zwembad en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. De camping heeft 150 staanplaatsen en 150 accommodaties te huur.

Meer informatie

7. Yelloh! Village Le Club Farret

Deze vijfsterren camping ligt direct aan de middellandse zee in de Languedoc. Je vindt er een heerlijk zwembad en er is een privéstrand waar je kunt zonnen. Daarnaast is er een wellnesscenter en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals een sporttoernooi en aquagym. De camping beschikt over 340 staanplaatsen en 321 huuraccommodaties.

Meer informatie

Meer nazomercampings in Frankrijk?

Ben je benieuwd naar meer nazomercampings in Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle nazomercampings in Frankrijk op onze website.

Nazomercampings in Frankrijk